Úvod

Zateplení fasády a střechy omezuje tepelné ztráty

Také v zimě hodně protopíte? Zateplení fasády a střechy významně omezuje tepelné ztráty a pomáhá tak snižovat náklady na vytápění. Pokud chcete zároveň minimalizovat výši své investice do zateplení, obraťte se na kvalitního dodavatele, který pracuje přímo pro majitele nemovitostí a pro bytová družstva.


Zateplení svěřte zkušenému dodavateli
Zateplení fasády a střechy významně omezuje teplené ztráty a přispívá tak ke snížení nákladů na provoz objektu, v našich klimatických podmínkách především nákladů na vytápění. Čím dál více majitelů domů, které již přestalo bavit topit takříkajíc pánu bohu do oken, proto investuje do zateplení fasády a střechy. Hlavní zárukou žádoucího výsledku jsou kvalitní izolační materiály a řemeslná práce na profesionální úrovni. Zavedená společnost Dalibor Horák s.r.o. se v tomto oboru může pochlubit stovkami spokojených zákazníků. Kromě toho, že pracuje se všemi druhy dostupných materiálů (izolačních i na střešní krytiny), je velmi flexibilní a zaměření zakázky, stejně jako vytvoření cenové nabídky, provádí zdarma. Certifikáty ISO jsou naprostou samozřejmostí.



Kompletní práce pro Váš dům

Pestré portfolio služeb jihomoravské firmy Dalibor Horák s.r.o. se neomezuje pouze na zateplení domů, ale zahrnuje také kompletní tesařské, pokrývačské, klempířské, izolatérské a výškové práce. Zateplení však hraje klíčovou roli. Projekt Zelená úsporám sice s koncem roku 2012 končí, ale čím dál více aktuálním tématem se stávají energetické štítky budov. Společně se zateplením fasád patří mezi nejžádanější služby montáže střech, opravy střech, rekonstrukce omítek, anebo rekonstrukce střechy na klíč. Veškeré tyto práce provádějí zkušení řemeslníci jak klasickými postupy pomocí lešení (které mimochodem firma také půjčuje), tak i s využitím horolezecké techniky. Ať už tedy uvažujete o zateplení svého domu, anebo o jiných řemeslných pracích, a Vaší hlavní prioritou je kvalitně provedená práce za rozumnou cenu, víte, na koho se obrátit.



www.dalibor-horak.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze