Úvod

Přírodní matrace pro Váš zdravý spánek

Chcete se ráno probouzet plni energie do nového dne? Dopřejte svému tělu každonoční odpočinek na matraci z přírodního materiálu. Přírodní matrace jsou zárukou zdravého spánku.


Matrace z přírodních materiálů 
Matrace z přírodních materiálů představují jeden ze základních předpokladů zdravého spánku. Nekladou tělu odpor a usínáte na nich s příjemným pocitem, že jste ve společnosti čistého přírodního materiálu. Bavlna, kokos, koňské žíně a latex, to vše jsou materiály pro Váš zdravý spánek. Ovšem každému z nás vyhovuje jiný druh. 

Matrace z bavlny
Univerzální materiál pro výrobu matrací je bavlna, která poskytuje tělu maximální komfort. V létě příjemně chladí a v zimě naopak hřeje. Bio matrace jsou vhodné také pro alergiky, astmatiky s atopickými ekzémy, stejně jako pro ty, kteří trpí různými chorobami kůže. Přírodní matrace do postele z více vrstev bavlny jsou ideální pro velké spáče, neboť po celou dobu udržují tělo ve stavu aktivního odpočinku.

Matrace pro tvrdý spánek
Přírodní matraci s dvěma vrstvami pevného kokosového jádra obalenou 100% bavlněným rounem ocení především muži a ti, kteří mají přes den hodně pohybu. Tedy především těžce fyzicky pracující a aktivní sportovci. 

      

Přírodní latex
Velké oblibě se rovněž těší matrace s latexem, které jsou vhodné zejména pro starší lidi, ženy a děti. Jen pro Vaši informaci, přírodní latex se získává z mléka kaučukových stromů.
Latexové matrace jsou vhodné pro alergiky, stejně jako pro spáče trpící atopickými ekzémy, vadami páteře, anebo nadváhou. 

Koňské žíně 
Neméně populární jsou matrace z koňských žíní, které dokonale vstřebávají teplo i vlhkost lidského těla, a vyznačují se velmi dlouhou životností. Jsou neuvěřitelně lehké a pružné. Podle homeopatů a lékařů tradiční čínské medicíny dokonce pomáhají odklánět patogenní zóny. 

      


Podložka prodlouží životnost matrace
Protože investice do kvalitní matrace není právě zanedbatelná, jistě uvítáte tip, jak životnost matrace prodloužit. V praxi se nejvíce osvědčila podložka pod přírodní matrace, která se kromě prodloužení životnosti matrace o několik let postará také o lepší provzdušnění a ventilaci Vaší matrace. Všechny matrace z přírodních materiálů i podložky můžete nakoupit u jednoho z předních výrobců stylového nábytku z masivu UNIS-N v jeho internetovém obchodě
www.dreveny-nabytek.cz.

Přírodní matrace a dřevený nábytek patří k sobě
Ovšem vynikající vlastnosti matrace z přírodního materiálu vyniknou pouze ve spojení s kvalitní postelí. Nejoblíbenějším přírodním materiálem k výrobě postelí, který se používá již od nepaměti je dřevo. Bohatý výběr dřevěných postelí z masivu najdete také v internetovém obchodě
www.dreveny-nabytek.cz. Přejeme Vám krásné sny a hodně energie do nového dne!

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze