Úvod

Zařizujete dětský pokojíček? To chce dobrý nápad.

Milé maminky a tatínkové! Pokud jste se rozhodli, že se dáte do zařizování nebo rekonstruování dětského pokojíčku, máme pro Vás skvělý tip. Objevili jsme internetový obchod, který nabízí kompletní vybavení dětských pokojů, od miminek až po školáky, a to všech cenových relacích!


Pro nejmenší 
Víte, co patří k nejoblíbenějšímu vybavení dětských pokojů ve Spojených státech? Krásný moderní
nábytek HPA vysoké kvality. Splňuje přísné bezpečnostní normy, nevyžaduje žádnou údržbu a svými barvami rozveselí každý dětský pokojík. Sortiment tohoto výrobce je opravdu široký. Dětskou postýlkou, židlí, skříní či komodou počínaje, a dekoracemi nebo dětským oblečením konče. 

Maminky těch nejmenších jistě ocení
praktickou dětskou vaničku 530 se stojanem, jehož součástí jsou šikovné police, kam si můžete odkládat vše, co při koupání miminka potřebujete. Dále nás zaujalo dětské pohupovací křesílko se zavěšenými hračkami. Co se nám ale nejvíce líbilo, byl stylový košík k uložení miminka, ve kterém si může hovět, dokud se nezabydlí v některé z roztomilých postýlek. 

Pokud chcete tento nábytek koupit svým dětem, nemusíte jezdit nikam daleko. Pohodlně ho totiž koupíte v internetovém obchodě s dětským nábytkem
www.nabytek-elf.cz, v němž se nabídka značkového nábytku HPA neustále rozrůstá. Součástí nabídky jsou rovněž ohrádky nebo chodítka.

   

Originální nábytek pro každého
HPA nábytek pochopitelně není jediným druhem nábytku, který zde pořídíte. Svým dětem můžete sestavit nádherný pokojíček z kvalitního nábytku, aniž byste museli vynaložit velké množství finančních prostředků. Dobrým příkladem je postýlka Gabi II z masivu borového dřeva. Naprosto bezkonkurenční cena vedle konstrukce postele včetně roštu s matrací dále zahrnuje látku na domeček (s možností výběru barvy) umístěný pod matrací (180 x 80 cm) a skluzavku. 

Jak vidíte, Gabi II je komfortní postýlka, tajemná skrýš a zábavná skluzavka v jednom. Tento multifunkční kus nábytku Vaše děti jen tak neomrzí. Pokud Vaše děti skluzavku neocení, můžete jim pořídit bezskluzavkovou variantu Gabi I. Postýlky splňují normy z
dravotní nezávadnosti a bezpečnosti: EN-747-1,2.

 

Nejoblíbenější v Čechách
Pokojíčky Basic patří k nejvyhledávanějším. Ostatně není se čemu divit. Jsou cenově dostupné, navržené v moderním designu a svou barevností i detaily upoutají všechny děti. Každý ze segmentů pokoje Basic, má úchytky inspirované říší vodního světa. Děti jsou bytosti plné fantazie, které milují krásné obrázky, a proto budou nadšené, když se to v jejich pokojíčku bude hemžit rybičkami, mořskými koníky, hvězdicemi a mnoha dalšími tvory! 

Dětský pokoj Basic je součásti modulového systému, což znamená, že si můžete dětský pokojíček sestavit sami z jednotlivých dílů. Tyto díly najdete na portále jednotlivě. Vybrat si můžete ze dvou barevných kombinací. Je libo varianta mléčný dub se zelenou, anebo raději mléčný dub v doprovodu optimistické pomerančové? Nalistujete webové stránky obchodu
www.nabytek-elf.cz
, ať si vše můžete pěkně prohlédnout!

Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze