Úvod

Zajímavé bytové doplňky a dekorace

Nespokojí se Váš domov s obyčejnými dekorativními předměty? Anebo hledáte nápaditou inspiraci na dárek pro své přátele nebo příbuzné? Máme pro Vás skvělý tip, kde se dají pořídit neobyčejně zajímavé bytové doplňky a dekorace.


Osobitost a originalita v hlavní roli
Bytové doplňky dotvářejí náš interiér a dodávají mu na osobitosti. Ovšem o osobitosti může být řeč pouze v případě, že svůj domov obohatíme o originální doplňky, které mají styl, a které našemu interiéru sluší. Dřevěné hodiny s motivem levandule vkusně doplní místnost pojatou v líbivém provensálském stylu.



Sladěno do detailu
Také máte rádi, když je vše na Vašem stole sladěno pěkně do detailu včetně papírových ubrousků? Bohužel velkou nevýhodou designově vydařených krabiček s ubrousky bývá jejich vysoká cena. Když si ale pořídíte půvabný textilní návlek na krabičku s ubrousky, můžete mít dokonale sladěnou jídelní tabuli, aniž byste museli platit drahé papírové obaly, které stejně nakonec skončí v koši.



Pořádkumilovní motýlci

Pokud hledáte zajímavý dárek pro bytost něžného pohlaví, praktický držák na šátky v designu motýlka rozhodně stojí za úvahu. Kromě šátků se na něho dají pohodlně a elegantně zavěsit také pásky nebo náhrdelníky. Motýlkové se postarají o to, aby se módní doplňky nepovalovaly ledabyle ve skříni, ale měly své místo.



Praktické doplňky do bytu
Máte v předsíni málo místa? Nevejdou se Vám všechny boty do botníku? Pořiďte si praktický stojan na boty. Tento šikovný vynález šetří místo a o boty se skvěle postará. Chromové provedení neruší vzhled interiéru.



Stvořena pro relaxaci

Pro dokonalou relaxaci byla stvořena potoková fontána. Tato malá věcička z krémově bílé keramika pomalovaná jarními květy a motýlky vnese do Vašeho domova příjemnou atmosféru. Pokojné šplouchání vody je učiněným balzámem na duši. Doplněk sluší především rustikálně pojatým prostorám.



Nápady na ven
A pojďme najít krásné doplňky také na zahradu. Skleněné solární koule stačí jen zapíchnout do země či okrasného květináče a ony naplní Vaše večery nádherným světlem. Pokud máte zahradní jezírko, můžete je oživit zahradní dekorací v podobě husy, která Vám navíc oznámí, když se někdo k Vašemu odpočinkovému zákoutí přiblíží.

Zajímavé bytové doplňky a dekorace, včetně bytového textilu a dárků pro děti nakoupíte v internetovém obchodě www.popron.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze