Úvod

Zábradlí a madla, na která se můžete spolehnout

Pokud dokončujete nebo rekonstruujete vícepodlažní dům, bez schodiště se jistě neobejdete. Zábradlí představují prvky, které významně dotvářejí vzhled schodiště, a zároveň slouží také pro Vaši bezpečnost. Bezpečnost schodiště můžete dále zvýšit, když je doplníte o madla.


Významný estetický a bezpečnostní prvek
Zábradlí představuje významný estetický i bezpečnostní prvek každého schodiště, a proto bychom při jeho výběru měli dbát především na kvalitu, bezpečnost, druh materiálu a pohledovou kvalitu.

Nejširší nabídka na českém trhu
Zábradlí od firmy Dastech s.r.o. se těší velké oblibě nejen pro svou mimořádnou kvalitu zpracování, ale také pro široký sortiment mnoha designů i materiálů umožňující nalézt řešení pro každý interiér nebo exteriér. V současné době společnost nabízí nejširší nabídku na českém trhu.

Schodiště mnoha tváří
Pokud přemýšlíte, jaký druh zábradlí zvolit, můžete pro inspiraci nahlédnout do galerie provedených realizací Dastech. Najdete zde zábradlí ze zinkochromátu, ocelová zábradlí z ušlechtilé oceli, která se těší velké oblibě, ale i různé kombinace materiálů, například dřeva a kovu (nerezové zábradlí s bukovým madlem) nebo kovu a skla (žádané převážně v moderních interiérech). Svůj interiér můžete rovněž dotvořit zábradlím z jeklových sloupků, nebo jiným zajímavým řešením.

 

Praktická madla na zeď
V interiéru, především u dlouhého nebo točitého schodiště oceníte praktická madla na zeď, která zvyšují bezpečnost i komfort pohybu po schodišti. Stejně jako zábradlí se také madla vyrábějí v mnoha provedeních a designech, aby bylo možné sladit je se vzhledem schodiště a dalších prvků v interiéru.

 

Zábradlí v exteriéru

Své nezastupitelné místo má zábradlí v exteriéru, nejčastěji na balkónech či terasách, ale i v podobě zábradlí do zahrad nebo zábradlí pro stříšky. Významným bezpečnostním prvkem je zábradlí pro francouzská okna, ať už ve svislém nebo vodorovném provedení.

 

Řešení pro každého
Díky širokému sortimentu, značné variabilitě designů a velmi příznivé ceně (velmi výhodné jsou levnější stavebnice určené pro montáž svépomocí) nabízí Dastech řešení pro každého. Mezi další výhody patří rychlost dodávky, montáž po celé republice, kalkulace zdarma a perfektní zákaznický servis. Na www.dastech.cz nebo v e-schopu dumbytzahrada.eu si nevyberete pouze elegantní zábradlí v designu podle Vašich představ či zábradlí technické, ale také madla do panelových domů, bytové doplňky, truhlíky na zábradlí a další prvky pro Váš dům.

www.dastech.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze