Úvod

WellMall: Vše, co potřebujete pro vaši koupelnu

Koupelnové vybavení nabízí na internetu hodně firem. Jak si vybrat tu správnou? Volte společnost, která je na trhu dlouho a skutečně rozumí sortiment, který prodává. Je jí společnost WellMall.


O společnosti WellMall
WellMall s.r.o. je společností s koupelnovým vybavením, které si prohlédnete, popřípadě vyberete a zakoupíte v internetovém obchodě Levna-koupelna.cz. Funguje již od roku 2008 a specializuje se převážně na koupelny. Rychle se v sortimentu zorientujete a nejdete inspiraci. Na webu mimo to najdete i cenné informace týkající se koupelnového vybavení.
Za šest let působení na trhu získala společnost přes 10 tisíc zákazníků a četné zkušenosti, jež stále narůstají. Ve firmě pracují specialisté, kteří se aktivně zajímají o nejnovější trendy a následně vám je představují. Společnost WellMall je celkově aktivní a přináší zákazníkům i něco navíc. Připravuje pro vás e-booky, vytvořila návrhář koupelen atd.
Od roku 2012 máte možnost nákupu koupelnového vybavení do WellMall nejen na internetu, ale také v kamenném obchodě v Brněnci (obec v okrese Svitavy).

Koupelnové vybavení od WellMall

Ať už potřebujete do koupelny cokoliv, s největší pravděpodobností vám to Wellmall nabídne. Má pro vás komplexní nabídku produktů, díky kterým si zařídíte koupelnu svých snů.

WellMall sprchový kout

Specializuje se na masážní boxy a sprchové kouty. Ovšem velký výběr máte i z dalšího koupelnového vybavení. V obchodě seženete běžné předměty, mezi které patří sanitární keramika, vany, odtokové žlaby, koupelnový nábytek, vodovodní baterie a mnohé další, ale i vybavení, které z vaší koupelny udělají příjemný relaxační koutek. Mezi ně patří kromě výše uvedených masážních sprchových boxů parní boxy, infrasauny, parní boxy atd. Nezapomeňte sledovat akční ceny ve výprodeji. Společnost si své zboží sama dováží ze zahraničí.

Koupelnové vybavení od WellMall

Navrhněte si koupelnu sami
Nevíte si rady s tím jak zařídit koupelnu, nebo už máte svou představu, ale nejste si jisti, zda je reálná? Použijte návrhář koupelen, který rovněž najdete na webu společnosti.
Návrhář koupelen je jednoduchou aplikací, kterou vám WellMall nabízí zdarma. Funguje jednoduše. Zadáte si tvar i rozměry koupelny a poté už jen do návrhu vkládáte jednotlivé předměty, samozřejmě rovněž s ohledem na skutečné rozměry.
Zkuste si různé varianty rozmístění předmětů. Výsledný návrh si poté můžete vytisknout či uložit.
Výhodou je, že je návrhář propojený s e-shopem, takže si rovnou vytvoříte rozpočet podle cen reálných produktů. Budete vědět, na kolik vás nová koupelna vyjde. Budete-li s rozpočtem nespokojeni, máte opět možnost cokoliv v návrhu změnit.
Návrhy vám připraví také v koupelnovém studiu. Oproti němu však s návrhářem ušetříte i tisíce korun.

WellMall návrhář koupelny

Proč si vybrat vybavení do koupelny do WellMallu
Společnost WellMall přináší svým zákazníkům mnohé výhody, díky kterým se těší velkému zájmu. Shrňme si přednosti společnosti ve čtyřech hlavních bodech:

• zkušenosti: Společnost je na trhu s koupelnovým vybavením dlouhou dobu. Aktivně se zajímá o nové trendy, takže budete mít jistotu spolupráce se specialisty, kteří vám dokážou v případě jakýchkoliv otázek kvalifikovaně poradit.

• velký výběr: WellMall vám nabízí veškeré koupelnové vybavení od různých značek. Vybírat můžete podle ceny, značky, designu či mnohých dalších parametrů. Jistě v nabídce najdete také vhodné vybavení do vaší koupelny.

• další „aktivity“ eshopu: Společnost se nezaměřuje „jen“ na prodej koupelnového vybavení. Připravila pro vás návrhář koupelny, publikuje e-booky a celkově se snaží vám co nejvíce přiblížit svět koupelen.

• kamenná prodejna: Zboží si prohlédnete a koupíte nejen v e-shopu, ale také v kamenné prodejně v Brněnci.

Hledáte nové vybavení do koupelny, nebo chcete zatím jen načerpat inspiraci a získat informace?
Levná koupelna
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze