Úvod

Vyzkoušejte novinky na čištění podlah

Chcete, aby se Vaše podlaha leskla jako zrcadlo a ještě k tomu krásně voněla? Vyzkoušejte novinky na čištění podlah od tradičního českého výrobce chemických produktů. Jejich unikátní složení navíc zaručuje odstranění nečistot bez námahy a rychlé schnutí.


Rychlý a pohodlný úklid
Vytírání a leštění podlahy patří mezi domácí práce, které má rád vskutku málokdo. A ne každý si může dovolit ten luxus, platit si paní na úklid. To tradiční výrobce chemických prostředků pro domácnost, společnost Druchema, moc dobře ví, a proto připravil dvě novinky na čištění podlah pro snadný a rychlý úklid.

Každá krytina chce své
Proč právě dvě novinky? Přeci proto, že každá podlahová krytina potřebuje jinou péči. Dlažba nebo linoleum a dřevěné parkety či lamino přitom patří mezi nejčastější. Bistrol 3 v 1 na linoleum a dlažbu Vám pomůže s odstraněním nečistot z těchto druhů podlahových krytin. Bistrol 3 v 1 na dřevo a parkety je tu proto, aby ošetřil Vaši dřevěnou podlahu nebo její imitaci.



Vysoký lesk není nebezpečný
Vysoký lesk je v módě, a platí to i pro podlahy. Po použití novinek se jím budou právem pyšnit. Že máte obavu z uklouznutí? Nemusíte. Unikátní složení produktů řady Bistrol je totiž zárukou protiskluzového účinku a navíc zajistí rychlé schnutí.

Příjemná vůně domova

Co vedle vysoké účinnosti mycích prostředků a krásného vzhledu podlah dále oceníte, to je příjemná vůně čistého domova. Po umytí linolea nebo dlažby budete cítit svěží vůni citrónu. A dřevěná podlaha bude vonět po sladkých mandlích.


Snadné použití i nákup

A co použití? Stejné jako u běžných čisticích prostředků na mytí podlah. Stačí jen naředit s vodou v poměru dle stupně znečištění podlahy a setřít.
Nejnovější novinky na čištění podlah koupíte v e-shopu www.druchema.cz a v obchodních řetězcích.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze