Úvod

Vychutnejte si čistý zvuk v celé domácnosti

Bez hudby si většina z nás neumí svůj život představit. Oblíbené skladby jsou pro nás vítaným zpestřením nudného dne, dokážou nám zlepšit náladu a přivést nás na jiné myšlenky. Zatímco některé kombinace zvuků a tónů nás uklidňují, jiné náš pulz zrychlují. Hudba je zkrátka naší nedílnou součástí a my si ji chceme dopřávat kdykoli a kdekoli.


Nenechte se omezovat
Také máte rádi, když si své oblíbené písničky a skladby můžete pustit při vykonávání každodenních činností, jako například vaření, uklízení nebo cvičení? Je pravda, že mnohé aktivity hudba příjemně podtrhne a ony jsou tak rázem zábavnější, záživnější a jednoduše lepší. Jenže ne všem aktivitám se můžete věnovat se sluchátky v uších a hudba poslouchaná z rádia nebo počítače vás omezuje pouze na jednu místnost. Když si tedy hudbu pustíte například k uklízení, nebudete z ní mít kvůli přecházení z místnosti do místnosti takový požitek. Není to škoda?

Čistý zvuk v každé místnosti
Chcete-li si hudbu užívat opravdu naplno, vsaďte na novinku v podobě bluetooth audio přijímače, který z obyčejného poslechu písniček vytvoří velkolepou událost. Jen si představte tu svobodu, když si budete moci své oblíbené písničky pouštět z kteréhokoli externího zařízení, z něhož se díky bezdrátovému připojení zvuk přenese do instalovaných reproduktorů. Ty můžete mít v domácnosti rozmístěné libovolně dle vlastního uvážení. Zapomeňte na povinnost zdržovat se pouze v jedné místnosti pro maximální vychutnání každého tónu nebo přenášení zařízení z místnosti do místnosti, což je ostatně kvůli kabelům či rozměrům mnohdy i nemožné. Představte si například, že budete svou oblíbenou hudbu poslouchat v koupelně, ať už při ranní hygieně nebo během večerního relaxu ve vaně. Od teď dostává vaše hudba úplně nový rozměr!

Bluetooth audio prijimac Schneider electric

Opravdu snadné propojení

Externí zařízení v podobě notebooku, chytrého telefonu či tabletu s audio přijímačem propojíte velice snadno - a to buď pomocí bezdrátového rozhraní bluetooth nebo prostřednictvím audio jack konektoru umístěného na přední straně přijímače. Záleží tedy jen na vás, pro kterou variantu propojení se rozhodnete, obě dvě jsou snadné a zaberou jen několik málo vteřin. Díky propojení následně můžete zvuk přehrávat hned z několika zdrojů: internetového rádia, vlastní sbírky uložené v externím zařízení nebo streamovaných audio služeb z internetu. Možnosti pro poslech vaší hudby jsou tak prakticky neomezené, což je další důvod, pro který si bluetooth audio přijímač zamilujete. Ovládání hlasitosti nebo volbu skladeb jednoduše nastavíte na externím zařízení.

Zapojeni bluetooth audio prijimace

Vítaný doplněk interiéru
Vzhled bluetooth audio přijímače samozřejmě snadno přizpůsobíte celkovému vzhledu vaší domácnosti. Vybírat můžete celkem ze tří barevných provedení: Aluminium, Grafit a Polar. Dále je na vašem uvážení, zda si objednáte kompletní sadu zahrnující audio přijímač, napájecí zdroj, Zamak rámeček a dva reproduktory, nebo pouze samostatný modul s přijímačem a zdrojem. Reproduktory jsou určené pro zabudování do podhledu a každý z nich zajistí čistý zvuk pro cca 15 m2 prostoru. Pokud by dva reproduktory pro ozvučení domácnosti nestačily, je možné k přijímači připojit další (až osm).

Díky bluetooth audio přijímači a reproduktorům zabudovaným do podhledů, což výrazně napomáhá šíření zvuku, si budete moci svou oblíbenou hudbu vychutnat v celé domácnosti a zpříjemnit si tak nejen každodenní činnosti, ale třeba i setkání s přáteli nebo rodinnou oslavu. Poslouchání oblíbené hudby ještě nikdy nebylo pohodlnější!

Další informace k Bluetooth audio přijímači naleznete na www.vypinac.cz společnosti Schneider Electric CZ.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze