Úvod

Venkovní žaluzie – ochrana před slunečnými dny

Pomalu přichází jaro a s ním i teplé počasí. Slunce se nám po dlouhé době opět ukáže v plné síle a rozehřeje naše domovy. Ideální ochranou proti přehřívání interiéru je exteriérová (venkovní) stínící technika. Nejoblíbenějším prvkem venkovního stínění jsou pak venkovní žaluzie.


Široká škála provedení
V našem sortimentu najdete mnoho typů lamel a barevného provedení. Nejčastěji používaným typem je lamela tvaru písmena „Z“ o velikosti 9 cm (šířka lamely). Tento tvar lamely umožňuje dokonalé překrytí jednotlivých lamel a tak nedochází k průsvitu světla mezi jednotlivými lamelami. Venkovní žaluzie nabízíme v širokém spektru barevného provedení, a to bez jakéhokoliv příplatku. Zákazník má tak jistotu ideálního výběru právě ke svému domu. Právě výběr vhodné lamely a barevného řešení je to nejdůležitější. Životnost venkovních žaluzií je při správném používání prakticky nekonečná. A kdo by se chtěl dívat celý život na svůj dům s nevhodně zvoleným prvkem venkovního stínění?

venkovni zaluzie Z90 Melnik

Pohodlné ovládání venkovních žaluzií
Nejméně finančně náročné je vždy manuální ovládání pomocí zalamovací kliky protažené do interiéru bytu. Je tak třeba vyvrtat otvor skrz rám okna, čímž jsou částečně narušeny tepelně-izolační vlastnosti okna. Při správně odvedené práci montážní firmou však nedochází k profukování do bytu. Výrazně pohodlnější je pak provedení na elektromotor. Především tam, kde je třeba zastínit vícero oken, je motorické ovládání téměř nutností. Představa, že každé ráno a večer obcházím deset oken a točím u každého dvě minuty klikou, není opravdu příliš lákavá. Žaluzie opatřené motorem lze ovládat buďto tlačítkovým spínačem, nebo dálkovým RTS ovladačem.

venkovni zaluzie Z90 Melnik

Somfy io systém
Společnost SunWay v letošním roce nabízí velmi pohodlné ovládání pomocí tabletu, či chytrého telefonu. V nabídce najdeme rozšířený systém ovládání chytrého domu – Somfy Tahoma, případně pak odlehčenou (levnější) verzi Somfy Connexoon. Začátkem roku 2017 je tak možné, v případě požadavku na motorické dálkové ovládání, zákazníkům osadit žaluzie motory systému iO a to za stejnou cenu jako motory RTS. Zákazník si tak může kdykoliv v budoucnosti zakoupit dodatečně systém Somfy Tahoma, či Connexoon a odborníci ze společnosti SunWay pak pouze přijedou systém certifikovaně zaregistrovat a připojit.

Společnost Sun-Way je proškoleným partnerem Somfy. Na vzorkové prodejně Vám rádi systém ovládání Tahoma Somfy představíme a ukážeme jeho využití. Přijďte se k nám podívat do vzorkové prodejny na adrese: Horovo náměstí 1420/4, Praha 8-Libeň. Případně zajeďte k nám do nově otevřené vzorkové prodejny v Neratovicích.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze