Úvod

Útulný domov s plným komfortem není jen fráze

Pohodlí, příjemné prostředí domova, ale i výběr kvalitních materiálů, posilující spánek - to vše vede k pocitu spokojenosti a je také základem naší vyrovnanosti a šťastného prožití každého dne.


Soul Home přichází s novinkami v produktech i službách
Jste nároční, máte rádi estetické vyvážení, praktické kousky a nadčasovost? To vše splňuje široká nabídka designových produktů, které dodají interiérům vkus a eleganci, ze kterých si vyberou všichni milovníci stylu art deco, vintage, industry, ale i rustikálního nábytku a stylu provance. Pražská prodejna Soul Home na Vinohradech doplnila své kolekce a těší se na vaši návštěvu! Zároveň také přichází s novinkou: návrhy osobitých interiérů na míru, tedy dle přání, představ a životního stylu zákazníka. Zkušený interiérový architekt vám poradí, pomůže s dispozičním řešením, výběrem nábytku, doplňků i barevným vyladěním prostor a vytvoří přehlednou vizualizaci.

Stylova zidle pozvedne interier

Stylový nábytek a vkusné doplňky vypovídají mnohé
Kdo se vyzná a chce to nejlepší, nábytek, který nezestárne a bude neustále inspirovat, nadčasové a kvalitní doplňky, jistě zaměří svůj zájem na značku Artelore Home. Nové kolekce nábytku a dekorací pro interiéry jsou již na světě… začněte je objevovat! V showroomu Soul Home najdete celé stylové série, ale i samostatné kousky s puncem originality. Nechybí ani bytový textil, například polštáře a přikrývky od výrobce Brinkhaus a Gingerlily.

konferencni stolek artelore

Jenom vzhled nestačí, chtějte i komfortní spánek!
Hypnos, jméno řeckého boha spánku, se stalo symbolem dobrého spánku, který člověka zbavuje starostí a nechává jeho mysl odpočinout a snít. Pohodlí a plnohodnotný spánek jsou také cílem rodinného podniku, který stojí za značkou luxusních postelí Hypnos. Hypnos, anglické kontinentální postele se vyznačují prvotřídní ruční výrobou a volbou přírodních materiálů, které zaručují dlouhotrvající podporu, pohodlí a přirozenou regulaci tělesné teploty.

postel artelore

Přijďte do Soul Home a nechte si poradit s vylepšením vašeho domova.

Soul Home - Hypnos Store Praha
Korunní 54, 120 00 Praha 2
tel.: +420 223 001 399
email: info@postele-hypnos.cz
www.postele-hypnos.cz
www.soulhome.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze