Úvod

Mikroflanelové povlečení - nepostradatelný společník na zimu

Slyšeli jste již o ložním prádle z mikroflanelu? Pokud ho ještě nemáte doma, na nic nečekejte a vyzkoušejte jeho přednosti. Zvlášť při chladném počasí oceníte to, jak dobře umí zahřát.


Nejlepší volba na zimu
Představa zimních večerů, kdy se v posteli donekonečna převalujeme s pocitem chladu, již nikoho strašit nemusí. Mikroflanel je totiž materiál, který s naší zimomřivostí pěkně zatočí. Kvalitní mikroflanelové povlečení vykouzlí v každé ložnici či dětském pokojíku z postele vhodné prostředí pro pohodlný spánek. Stejně jako jiný moderní bytový textil i ložní prádlo z mikroflanelu se v obchodech nabízí v mnoha barevných variantách a originálních vzorech. Vybere si opravdu každý.

mikroflanelove povleceni v mnoha barevnych variantach

Ideální vlastnosti a snadná údržba
Kromě hřejivých vlastností nabízí povlečení mikroflanel další bonus v podobě snadné údržby. Po vyprání totiž velmi rychle schne, a hlavně jej není potřeba vůbec žehlit, což ocení opravdu každý. Ačkoliv se mikroflanel řadí mezi umělé materiály, jeho oblíbenost významně roste. Povrch látky tvoří extra krátká a hustá vlákna a na dotek připomíná kožíšky plyšových hraček. Celý ložní set můžete také doplnit mikroflanelovým prostěradlem se stejnými termoregulačními atributy.

mikroflanelove povleceni

Mikroflanel, nebo mikroplyš?
Tyto dva podobné materiály jsou na první pohled od sebe téměř k nerozeznání, avšak zcela identické skutečně nejsou. Zvolíte-li kvalitu, chybu však neuděláte ani s jedním z nich. Také mikroplyšové povlečení se vyrábí ze 100 % polyesteru, je hebké na dotek a vyniká hřejivostí. Rozdíl mezi nimi však poznáte teprve až na dotek.

kvalitni mikroflanelove povleceni

Mikroflanel je mnohem jemnější než mikroplyš, a to díky vyšší hustotě vláken, proto také nocležníky rychleji zahřívá. Sečteno a podtrženo, na zimní sezonu je mikroflanel ideálním řešením hlavně pro věčné zimomřivce. A co vy? Necháte se hýčkat teplem a měkkostí mikroflanelu?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze