Úvod

Usínejte v povlečení z těch nejjemnějších materiálů

Chcete, aby se Vám zdály překrásné sny? Zahalte své polštáře a peřiny do luxusního povlečení, které má nápad a styl. Prozradíme Vám, kde ho pořídit, a navíc Vás pozveme na malou módní přehlídku ložního prádla!


Na povlečení záleží
Když přijde řeč na zdravý a pohodový spánek, každý Vám ochotně potvrdí, že bez kvalitní postele to nejde. Samotná postel však nestačí. Aby se nám krásně spalo, potřebujeme se obklopit polštáři a peřinkami z materiálů, které příjemně pohladí naše smysly. Pokud své měkké společníky na dobrou noc zahalíte do krásného a na dotyk příjemného povlečení, budou se Vám zdát sladké sny a z běžného probouzení se stane estetický zážitek. Že byste si takové povlečení přáli? Máme pro Vás tip. Navštivte internetový obchod www.svobodalinen.cz


  

Budete mile překvapeni bohatým výběrem originálního povlečení vysoké kvality, o jakém se Vám ani nesnilo. Nevěříte? Nechte se pozvat na malou módní přehlídku, kde Vám malí buclatí modelové a dlouhé hranaté modelky předvedou parádní modely z těch nejkvalitnějších materiálů, které se navíc pyšní nápaditými motivy! 

   

Malá přehlídka povlečení 
Přejete si mít na růžích ustláno? Račte si vybrat některý z modelů s motivem růží. Ložní souprava v decentních béžových a smetanových odstínech, po které se pnou velké žluté či hnědé růže, dodá Vaší ložnici na vznešenosti. Pokud máte raději drobné červené růžičky, pak se Vám jistě bude líbit něžně bílé povlečení dekorované růžovým keřem. Především moderním ložnicím sluší povlečení inspirované exotickými zvířaty, jako jsou například tygři. Jestliže se Vám nejlépe usíná v objetí teplých barev, vklouzněte do peřinek povlečených do červenooranžové látky s motivem slona. Je libo jiný motiv? Vlny, vlčí máky, proužky, anebo netradiční směs geometrických tvarů? Navštivte galerii povlečení na www.svobodalinen.cz a vyberte si to, ve kterém se Vám budou zdát ty nejsladší sny! Kromě povlečení pro dospělé z Mako Saténu a Mako Saténu de Luxe zde najdete také krásné povlečení s pohádkovými motivy utkané z Twill Saténu pro děti. 

   

Náš tip
: Do nákupního košíku přidejte prostěradlo z Mako Jersey, které rovněž přispěje k zútulnění Vaší ložnice. A protože nejsme ani modelové, ani modelky, můžeme si dovolit zakončit naši společnou přehlídku sladkou tečkou. Froté cukrovinky v podobě žínek, ručníků a dalších koupelnových doplňků, to je netradiční dárek, kterým každého překvapíte. 

www.svobodalinen.cz

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze