Úvod

Udělejte maximum pro Váš zdravý spánek

Útulná ložnice vybavená kvalitní postelí je jedním ze základních předpokladů zdravého spánku. Napadlo Vás ale někdy, že kvalita vdechovaného vzduchu během spánku může být ještě důležitější? Udělejte maximum pro Váš zdravý spánek a pořiďte si pomocníka, který zajistí ve Vaší ložnici zdravé prostředí bez alergenů, plísní a prachu.


Systém hloubkového čištění matrací
Kvalita vzduchu, který vdechujeme během spánku, významně ovlivňuje náš zdravotní stav. Ať luxujeme, větráme a měníme lůžkoviny sebečastěji, v našich matracích přesto žijí milióny roztočů. Společně s různými druhy plísní, pro které je teplé a vlhké prostředí rovněž optimální, mohou tito paraziti způsobovat alergie a zhoršovat stav astmatu. Efektivní řešení, jak těmto zdravotním problémům předejít, nabízí systém hloubkového čištění matrací HYLA.



Rychlé, snadné, účinné
Základní jednotku přístroje HYLA tvoří čistička vzduchu s rotačním separátorem, která v kombinaci s vodou účinně hubí roztoče. Proud vzduchu promývaný vodou se zvedne k točícímu se separátoru, který oddělí alergeny, spory plísní, choroboplodné zárodky i prachové částice od matrace a zapere je do vody, se kterou je vylijete. A výsledek? Čistý ionizovaný vzduch s optimální vlhkostí ve Vaší ložnici. Rychlé, jednoduché, účinné řešení, navíc bez použití chemie nebo extrémních teplot. Jedná se o jediný přístroj, který bez filtrů a HEPA filtrů dokáže dlouhodobě zachytit všechny alergeny, prach a dráždivé látky. Tuto schopnost ostatně dokládají četné certifikáty.



Čistička vzduchu a vysavač v jednom

Pokud k základní jednotce přístroje připojíte hadici, získáte vysavač s rotačním samočisticím separátorem fungujícím na stejném principu: separátor odráží a voda zachytává. 4 litry vody stačí k tomu, abyste uklidili celou domácnost. Během úklidu rovněž oceníte nízkou hmotnost přístroje. Na výrobu rotačního separátoru, nádoby na vodu i ostatních dílů potřebných k vysávání a perfektnímu úklidu se používají speciální kompozity od firmy BASF s uhlíkovými vlákny. Díky tomu lze HYLU dlouho využívat jako vysavač. Navíc Vám HYLA při každém použití sníží množství prachu v bytě, což znamená, že nemusíte utírat prach, a pokud trpíte alergiemi, oceníte méně dráždivých látek ve vzduchu.

Zdravý spánek i zdravé bydlení
Přestože HYLA není vodní vysavač, umí vysávat také vodu. Na rozdíl od vodních vysavačů má tu výhodu, že používá samočisticí neboli bezúdržbový separátor a veškerou špínu po vysávání vylijete a neskladujete si ji doma. Udělejte maximum nejen pro svůj zdravý spánek, ale i pro své zdravé bydlení. Více podrobností o tomto jedinečném pomocníkovi do domácnosti najdete na www.hyla.cz.

     

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze