Úvod

Ten pravý nábytek na léto

Milujete letní lenošení v pohodlí komfortního zahradního nábytku a ve stínu slunečníku? Pořiďte si kvalitní zahradní vybavení, které má opravdu styl! Dáme Vám tip, kde ho výhodně pořídíte!


Nábytek, který vydrží
Rakouské značky jsou synonymem vysoké kvality. Jinak tomu není ani u
zahradního nábytku značky Doppler, který nakoupíte za dobrou cenu na www.nej-ceny.cz. Výhodou je pohodlné objednání a doprava až domů.
Před nákupem je však vhodné ujasnit si, jaký druh materiálu je ten pravý pro Vaši zahradu a splnění Vašich požadavků. Oslovuje Vás více
dřevěný zahradní nábytek (v nabídce je nábytek z borového, akátového a teakového dřeva) nebo dnes velmi oblíbený stylový hliníkový nábytek s moderním vzhledem, či luxusní umělý ratanový nábytek pro náročné?
V nabídce jsou celé sety zahradního nábytku, či jednotlivé stolky, židle, křesla, křesílka, houpačky, lehátka, lavice, prostě kvalitní zahradní nábytek od A až do Z. Když k tomu přidáte polstry, sedáky a zahradní dekoraci, Vašemu posezení nebude nic chybět. Teda pravděpodobně krom slunečníku, který ovšem vyřešíme dále…
   
Náš tip: Využijte akční nabídky na zahradní sety - ke každé sestavě zahradního nábytku dostanete zdarma parfém Hugo Boss nebo lampu k hubení hmyzu!
A s doručením si nemusíte dělat starosti, doprava až domů je zdarma!

Slunečníky Doppler
V parném létě, při posezení na balkóně, zahradě či verandě přijde stín velmi vhod. Jediným řešením je většinou slunečník. Chcete koupit dobře? Máme pro Vás tip - slunečníky Doppler jsou ideálním spojením kvalitního provedení a dobré ceny. Dostupné jsou v několika produktových řadách, od obyčejnějších modelů až po modely vhodné pro profi nasazení, od malých po velkoprostorové, od elegantních po ty v živých barvách. Jednotlivé typy se krom barevného provedení a druhu „klobouku“ liší konstrukcí, způsobem otvírání a uchycení. Ať už však vyberete jakýkoliv slunečník Doppler, vždy si můžete být jisti, že kupujete kvalitu, která vydrží.

          

Slunečníky Doppler nevytváří „pouze“ stín. Díky použitým potahům s kvalitní UV ochranou chrání pokožku před UV zářením, které je velmi nebezpečné při dlouhodobém působení. Není bez zajímavosti, že ochranný faktor běžného bavlněného oděvu je cca 10 (UPF), běžného slunečníku bez UV ochrany cca 5 (UPF). Textilní materiály použité na slunečnících Doppler mají ochranný faktor UV 30-80 (UPF) dle typu. Prodlužují tak dobu působení na přímém slunci až 16x, aniž by došlo k poškození Vaší pokožky!



Mezi další přednosti patří vysoká stálobarevnost, impregnace látky proti špíně a vlhkosti, velmi snadná obsluha a lehká konstrukce. Velkou výhodou, kterou jistě oceníte, je promyšlený mechanismus otvírání - rozevření a stažení nebude soubojem o to, kdo je silnější – zda slunečník, nebo Vy. Mnohdy zvládnete obsluhu pouze jednou rukou.

Rakouské Slunečníky Doppler si můžete výhodně objednat v internetovém obchodě www.nej-ceny.cz, kde naleznete i stojany a žulové sokly.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze