Úvod

Stylové postele z masivu svádějí ke snění o exotických zemích

Dřevěné postele z masivu inspirované zeměmi Latinské Ameriky jsou pro snění o dálkách jako stvořené. Svou ložnici však můžete zařídit také v harmonickém stylu feng shui.


Mexické snění
Pokud chcete, aby se Vám v noci zdály krásné sny o slunném Mexiku, ulehněte do bytelné postele Mexico Hacienda s mohutným čelem, o které se můžete pohodlně opřít, když si budete před usnutím číst třeba nějaký zajímavý cestopis. Součástí postele jsou úložné šuplíky zdobené stylovým kováním. Komfortní
postele z masivu najdete také v řadě Mexico El Paso. Zde si máte na výběr z několika stylů, z ozdobného rustikálního a jednoduchého elegantního. A nezapomeňte si ke své posteli vybrat také noční stolek, na který si můžete postavit sklenici vody pro případ, že by Vás během mexického snění přepadla obrovská žízeň.

                      

Světlou nebo tmavou? 
A v Latinské Americe ještě chvilku zůstaneme. Jestliže toužíte po bílé ložnici, můžete si do ní nastěhovat romanticky bílou postel zkrášlenou detaily v odstínu přírodního dřeva. Nábytek z kolekce Rio v něžném bílém provedení se těší velké oblibě. Komody a stolky se pyšní svrchní deskou v přírodním odstínu borového dřeva a stylovým kováním. Že dáváte přednost kráse tmavého dřeva? Nábytek Rio má také svou temnější stránku. Náš tip: Krásná tmavohnědá postel z kolekce Rio s tvarovaným čelem a ručně opracovanými starožitnými efekty. Nechte se svést jejím jižanským šarmem a užívejte si každou noc zvlášť! 

          

Ložnice plná harmonie 
Pokud jste si nevybrali žádnou z dřevěných postelí z masivu v hnědé, bílé, anebo přírodní barvě inspirované zeměmi Latinské Ameriky, možná Vás zaujmou postele z kolekce Feng Shui. Do ložnice plné harmonie pokojně zapluje postel s čelem, stejně jako postel bez čela. Náš tip: Ložnicím nejvíce sluší, když je zařídíte ucelenou nábytkovou řadou. Součástí kolekce Feng Shui je krásná komoda, noční stolek a skříňky.

                

Sladké sny
Všechny tyto dřevěné postele z masivu Vás odmění nejen příjemným vzhledem, ale i dlouhou životností. Vyberte si nábytek na dobrou noc, po kterém Vaše ložnice nejvíce touží, na www.sobnabytek.cz! Přejeme Vám sladké sny, ať už jsou o čemkoli. 

www.sobnabytek.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze