Úvod

Stínící technika pro všechna okna

Propouští Vaše okna více světla a tepla, než je Vám příjemné? Máte v zimě vysoké účty za energie? Anebo hledáte praktický, a zároveň elegantní způsob, jak ochránit své soukromí? Rolety, žaluzie a další prvky moderní stínící techniky pomohou vyřešit všechny Vaše starosti.


Žaluzie mnoha tváří a typů 
Žaluzie představují tradiční a osvědčené řešení, jak ochránit domov před žhavými slunečními paprsky, stejně jako před zvědavými pohledy zvenčí. Horizontální žaluzie mají tu výhodu, že je bez problémů nainstalujete na všechny typy oken. StínTech nabízí velký výběr žaluzií, a to nejen klasické horizontální žaluzie, ale také dřevěné, anebo bambusové žaluzie. Oblíbené jsou jak různé druhy interiérových žaluzií, tak exteriérové žaluzie, stejně jako žaluzie plisé. Zajímavou volbu představují žaluzie s potiskem.

  

Rolety jsou oblíbené a praktické
Další spolehlivý prvek stínící techniky představují rolety. Zejména v létě oceníte rolety na střešní okna, která lze umístit všude tam, kde ostatní prvky stínící techniky nemají šanci. Největší oblibě se však těší klasická interiérová roleta s ovládáním na řetízek, a to pro svůj jedinečný vzhled, snadnou údržbu a vynikající poměr mezi cenou a kvalitou. 

   

Japonské stěny, markýzy a ostatní
Vedle klasických prvků stínící techniky, jako jsou žaluzie a rolety, na webu StínTech www.mrkos.webnode.cz najdete také japonské stěny, s jejichž pomocí elegantně rozčleníte interiér, dále pak moskytiéry, sítě proti hmyzu, markýzy, šoupací a posuvné sítě, rolovací sítě, okenice a mnoho dalšího. 

         

Komplexní služby
StínTech se nespecializuje pouze na prodej jednotlivých prvků stínící techniky, nýbrž v této oblasti poskytuje špičkový kompletní servis. Zde stojí za zmínku především bezplatné zaměření a konzultace, a dále záruka pět let. Montáž i zaměření poskytuje StínTech zejména v Olomouckém kraji a v Praze, ale ochotně vyhoví zákazníkům po celé České republice. Jako doplňkovou službu rovněž nabízí profesionální čištění žaluzií, spolehlivou cestu, jak používaným roletám plně navrátit jejich původní vzhled za rozumné peníze. 

Řešení nejen pro okna
Že už se Vaše okna dávno pyšní stylovými prvky stínící techniky? StínTech má v nabídce také garážová vrata, závěsy, konzole, parapety, pojezdy, sušáky a mnoho dalšího praktického vybavení pro Vaše bydlení, které najdete na www.mrkos.webnode.cz. Přejeme Vám příjemný nákup a světelnou i tepelnou pohodu uvnitř Vašeho domova!

www.mrkos.webnode.cz

Seriál: Stínící technika


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze