Úvod

Skleněné obklady v moderní kuchyni

Ušlechtilé sklo dodává interiérům naprosto jedinečný vzhled s nádechem luxusu. Skleněné obklady a pracovní desky z kaleného skla kuchyni příjemně prosvětlí a esteticky zušlechtí. Jsou oblíbené nejen pro svůj nezaměnitelný vzhled, ale také pro vynikající užitné vlastnosti.


Skleněné obklady v designových proměnách 
Největší oblibě mezi obklady ze skla se těší skleněné obklady z kaleného skla, které se vyznačují mimořádnou pevností a tepelnou odolností. Skleněné obklady mají více tváří. Mohou se pyšnit lesklou či matnou povrchovou úpravou, hladkým jednoduchým či ornamentálním povrchem a různými barevnými odstíny. Rostoucí oblibě se těší dvoubarevné ornamenty ve skle. Designovou lahůdkou je broušený ornament, který lze napojovat mezi jednotlivými skly v ploše. K prosvětlení interiéru je ideální obklad z čirého skla. 

  
 Dvoubarevný ornament ve skle                      Broušený ornament

Skleněná pracovní deska zárukou čistoty
Další trend moderní kuchyně představují skleněné pracovní desky, které interiér prosvětlí a dodají mu na originalitě. Pracovní desky z kaleného skla se upravují temperováním, což jim dodá neobyčejné pevnostní a tepelné vlastnosti. Významnou předností skleněných pracovních desek je absolutní neporéznost, která je zárukou hygieničnosti. Bakterie a plísně zde nemají šanci. 

    

Skleněná dvířka kuchyni uzavřou 
Obklady a pracovní deskou ze skla skleněné možnosti nekončí. Pokud jste si zamilovali tento ušlechtilý materiál, uzavřete svou kuchyni skleněnými dvířky skříněk. Obchodní značka Barvená skla nabízí pestrobarevnou paletu hladkých povrchů, stejně jako možnost výběru z různých broušených ornamentů. Více inspirace pro Vaši skleněnou kuchyni najdete na www.barevnaskla.cz.

   




www.barevnaskla.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze