Úvod

Šikovné tipy pro Váš krásný domov

Hledáte inspiraci, jak zvelebit svůj domov? Připravili jsme pro Vás šikovné tipy, které naplní Vaše bydlení nekonečnou pohodou a vdechnou mu nádech romantiky. Úchytky, designové pásky a textilní doplňky, které si můžete dotvořit dle své libosti.


Textilní doplňky si můžete vyrobit
Přehozy, polštářky, koberečky, závěsy a další bytový textil dokáže zútulnit každé bydlení. Co však dodá interiéru na osobitosti, to jsou originální bytové doplňky vlastní výroby.
Náš tip: Zúčastněte se soutěže a vyhrajte deku – přehoz IbLaursen.

bytovy textil


Co dokážou nábytkové úchytky

Nejen naše tělo, ale také náš nábytek občas potřebuje zkrašlovací kúru. Pokud se Vám přestala líbit Vaše stará kredenc nebo skříň, můžete ji zbrousit a přelakovat. Stylové porcelánové úchytky pak dodají nábytku novou tvář. Je libo rustikální styl nebo retro? Záleží na Vás.
porcelanove uchytky
Kouzlení s páskami
Podobně jako s úchytkami můžete kouzlit i s japonskými designovými páskami. Washi pásky jsou jako stvořené pro všechny kreativce se šikovnýma rukama. Zkrášlit můžete svůj nábytek či stěny, stejně jako bytové doplňky. Fantazii se meze nekladou.

Washi pasky

Provoňte svůj domov
A nakonec pojďme umocnit kouzlo domova příjemnou vůní. Máte v oblibě odér levandule nebo růže? Anebo Vám voní podmanivá mimóza či osvěžující grep? Luxusní vonné svíčky budou hýčkat Vaše smysly po mnoho dlouhých hodin. Jejich vůni si zamilujete. Stačí jen pár doplňků Jak vidíte, vykouzlit nádherný domov plný romantiky nemusí být vůbec náročné, ani finančně ani časově. Stačí jen pár šikovných nápadů a stylových doplňků. A pokud využijete slevové akce na vybrané unikáty, můžete ušetřit 30 až 70% ceny. Více inspirace pro Vaše útulné bydlení najdete na www.bellarose.cz.
BellaRose logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze