Úvod

Sedací nábytek, který Vás dokonale usadí!

Vás i Vaši návštěvu. Svým neodolatelným designem a neobyčejným komfortem. Nevěříte? Vydejte se s námi na exkurzi do světa nábytku a načerpejte inspiraci, jak by mohly vypadat Vaše sedačky, pohovky a křesla, ale také stolky, postele a další kousky do mozaiky Vašeho moderního bydlení!


Coco se neztratí!
Nadčasové sedačky Coco návrhářky Dagmar Markové se neztratí v žádném interiéru. Nezávisle na zařizovacím stylu mu dodají na eleganci a prosytí jej nádechem nostalgie oblíbených 60. let. Je libo dokonale úhledná nebo útulně domácká podoba s měkkými polštářky? Vyberte si variantu, která Vám více sedí!
modra sedacka COCO large

Rozkládací trio, které Vás dostane
Milovníky multifunkčních řešení nadchnou sedačky, které dokážou zajistit komfort v sedě i v leže. Stačí chvilka a sedačka se promění v příležitostné lůžko. LUIGI, je univerzální kus sedacího nábytku, který ladně zapluje do tradičně i moderně zařízeného domu. SOFIA si Vás získá neobyčejným pohodlím, které je výsledkem hlubokého sezení, stejně jako svými rafinovanými doplňky. Oproti tomu klasická pohovka SERGIO bude díky svým rozměrům zajímat především majitele menších interiérů. Všechny tři sedačky mají kromě pěkného vzhledu a rafinovaných rozkládacích mechanizmů velice praktický snímatelný potah.

rozkladaci sedacka SERGIO
Vyberte si atraktivní křesílko!
Atraktivní křeslo dokáže oživit vzhled každé místnosti. To designér Petr Bohuš velmi dobře ví, a proto navrhl tuto nábytkovou lahůdku. Křeslo NORA, které se těší velké popularitě majitelů obytných prostor již od chvíle, kdy poprvé spatřilo „světlo trhu“.

designove kreslo Nora
Relax v nordickém stylu
Pokud je Vám více sympatický jednoduchý severský design, můžete ve svém obýváku pohodlně odpočívat v křesílku se stylovým názvem NORDIC RELAX. Ve srovnání s ostatními křesly má toto o 13 cm vyšší opěradlo. Pro dokonalé pohodlí doporučujeme doplnit křesílko podnožkou Nordic.

Masivní dub s tradicí
Příznivci jednoduchého nadčasového designu rovněž ocení masivní dubový nábytek JAVORINA, který se může pochlubit již šedesátiletou tradicí výroby. Postele, stolky, knihovny, psací stoly, komody, ale i drobný nábytek, jako například police, si Vás získá svým nezaměnitelným vzhledem přírodního dřeva a vysokou užitnou hodnotou. Ověřená konstrukce a kvalitní povrchová úprava jsou zárukou dlouhé životnosti.

kuchynsky stul se zidlemi

Nábytek dle Vašeho gusta
Máte o svém novém nábytku vlastní představu? Neváhejte ji vyslovit. Společnost DOMARK Praha nabízí také výrobu atypických modelů. Na stránkách ¨www.domarkpraha.cz nebo na facebooku najdete potřebné kontakty k domluvení schůzky, která je klíčem k tomu, abyste začali měnit svůj sen o novém nábytku ve skutečnost. Tým zkušených specialistů je Vám k službám.

logo Domark
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze