Úvod

Šatní skříně s posuvnými dveřmi šetří prostor

Pořizujete si šatní skříň? Ať už ji hodláte umístit do předsíně, šatny či ložnice, doporučujeme dát přednost variantě s posuvnými dveřmi – praktickému a elegantnímu řešení, které chytře šetří prostor.


Místa není nikdy dost
Místa není nikdy nazbyt. V malém bytě platí toto tvrzení dvojnásob. Praktické šatní skříně s posuvnými dveřmi zde proto často plní nezastupitelnou roli. Posuvné dveře se pohybují ve vodící liště a nepotřebují žádný manipulativní prostor po stranách.



Snadné otvírání a zavírání

Další nespornou výhodou šatních skříní s posuvnými dveřmi je komfortní ovládání. Lehkým tahem dveře otevřete i zavřete. Dámy ocení, když je skříň částečně prosklená, aby se mohly při oblékání podívat, jak jim to sluší, a před odchodem z domu zkontrolovat, zda je vše v pořádku.


Předsíňové skříně se šuplíky
Na ponožky, spodní prádlo, šátky a další drobné části oděvu jsou velmi šikovné šuplíky, které umožňují přehledné skladování Vaší garderoby. Ideální řešení pro všechny, kteří si potrpí na pořádek.


Černobílá elegance

Sluší každé ložnici…



Dopřejte si elegantní design
Šatní skříň svým vzhledem dotváří interiér, a proto pokud je součástí Vaší ložnice, měli byste věnovat pozornost nejen praktičnosti a funkčnosti, ale také designu. V obchodě Nabytek-elegance.cz si můžete vybrat z bohatého sortimentu různých provedení a dotvořit tak interiér dle svých představ. V nabídce samozřejmě nechybí ani luxusní šatní skříně.


Když není peněz nazbyt
Zaujaly Vás praktické šatní skříně, ale nemáte peněz nazbyt? V nabídce specializovaného obchodu s nábytkem www.nabytek-elegance.cz najdete také levné šatní skříně, kde nižší cena není na úkor kvality. Nalistujte jeho stánky a přesvědčte se sami!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze