Úvod

Komfort podlahového topení

Nedílnou součástí naší kompletní rekonstrukce byla také rekonstrukce koupelny. Jak již víte z předešlého dílu, toužili jsme po příjemně teplé místnosti, kde člověku po opuštění vany nenaskakuje husí kůže, a proto jsme do naší nové koupelny instalovali podlahové topení.


Mít či nemít?
Díky četným zkušenostem z předešlého bydlení jsme měli možnost porovnat uživatelský komfort koupelny s podlahovým vytápěním a koupelny, kde podlahové topení chybí. A jaký byl výsledek? S ohledem na to, že se nejedná o velkou investici, naše rozhodnutí bylo jednoznačné. ANO.

Komfort podlahového topení
Podlaha v rodinném domě bývá mnohem chladnější než podlaha v panelovém bytě. Z tohoto důvodu bylo podlahové topení v rámci naší rekonstrukce dobrou volbou.



Tepelná pohoda a úspora
Zekonomického pohledu představuje nejvíce ceněnou užitnou vlastnost podlahového topení úspornost, která je dána tím, že podlahové topení v místnosti navozuje příjemné teplo při nižších teplotách, než jiné způsoby vytápění. Pro nás byl však hlavním rozhodujícím kritériem komfort, který instalace podlahového topení přináší. Především v koupelně oceníme teplo pěkně od nohou.

Pohodlné řešení po všech stránkách
V našem případě jsme zvolili elektrické podlahové vytápění, kde vedle uživatelského komfortu další výhodu představuje velmi snadná instalace, a zároveň úspora místa. Elektrické rohože od společnosti FENIX se totiž jednoduše položí na podlahu a nezabírají prostor po stranách místnosti jako klasické radiátory. Jak vidíte, podlahové topení je komfortní po všech stránkách, a to nejen v koupelně. Základním předpokladem úspěchu však je obrátit se na odbornou firmu, což jsme udělali.Více o firmě Fenix najdete na stránkách www.fenixgroup.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze