Úvod

Radiátory se zrcadlem i bez něj...

Koupelna neznamená jen keramiku, obklady či baterie. Je také symbolem tepla. A proto je třeba pořídit do ní vhodný radiátor. Vybírat můžete například ze sortimentu společnosti HOPA CZ, která nyní představila hned 11 nových typů radiátorů. Firma vychází z celosvětových módních trendů, jež jedinečným způsobem vtiskuje do svých produktů. Na všechny radiátory společnost poskytuje osmiletou záruku a jsou k dostání již od 3 190 Kč.


V dnešní době radiátory nemusí být pouze zdrojem tepla, ale často na sebe berou i úlohu designového doplňku. Teplovodní topná tělesa od společnosti HOPA CZ jsou nejen kvalitní, ale zároveň vnesou do koupelny prvek exkluzivity. Navíc díky speciálnímu ošetření povrchů a antikorozní úpravě vypadají stále jako nová. V nabídce je mnoho barevných variant (například azurová, kobaltová, růžová atd.), každý si tak může interiér zařídit dle své představy.


Klasika neomrzí
Preferujete-li spíše klasické tvary, pak vás jistě uchvátí řada Omega R. Topná žebra klenutá do oblouku budou ladit takřka s každým zařízením. Obloukové provedení se objevuje i u série Retto, kde se snoubí s moderními trojúhelníkovými tvary. A nejenže tyto radiátory koupelnu rychle vyhřejí a usuší jakékoliv textilie, ale jsou k dostání i v množství moderních barev.

        
Radiátor z řady Omega R.

Trocha geometrie
Klasický a přitom neotřelý vzhled vtisknete koupelně s topidly Stick. Jejich hladké a čisté geometrické linie dodají místnosti novou dimenzi. Podobné vyznění přinesou i radiátory Zebra, jež nepravidelným střídáním širších a tenčích žeber vytvoří ojedinělý efekt. Tyto tvarově velmi jednoduché radiátory potěší nejen oko zastánce minimalistického stylu bydlení, ale i všechny milovníky moderního designu.

        
Radiátor z řady Stick.

Jednostranně propojená žebra

Jedinečnost koupelnových prostor podtrhnete radiátorem Tower, jenž disponuje žebry uspořádanými do věžovité konstrukce. Tento kousek zajistí vaší koupelně skutečnou důstojnost a lze jej pořídit v libovolné dvoubarevné variaci dle vzorníku. Exkluzivním provedením se může pochlubit topidlo Jazz, které má žebra také uložená pod sebou. Ta jsou na boku spojena jednolitým panelem, jehož barvu je možné sladit s vybavením koupelny. Radiátor Astro je nepřehlédnutelné asymetrické topné těleso, které díky dvojité řadě žeber vyniká vysokou výhřevností. Na rozdíl od dvou předchozích modelů je tento radiátor charakteristický svou zaobleností.

       
Radiátor z řady Jazz.

Topidlo se zrcadlem
Obdivné pohledy přitáhnou topidla kombinovaná se zrcadlem. Řada Indivi, jež má zrcadlo přes celou plochu topení, přidá každé místnosti několik metrů čtverečních. A ocení ho nejen majitelé malých koupelen. Série Manhattan vyniká štíhlou stavbou, v níž se vedle sebe nachází zrcadlo i topná žebra. Manhattan najde své využití nejen v koupelně, ale i v kanceláři či v předsíni. Orámování zrcadla ze dvou bočních stran dá krásně vyniknout hladké lesklé ploše.

      
Radiátory z řady Indivi a Manhattan.

Skuteční solitéři

Jestliže hledáte způsob, jak interiéru vtisknout osobitý ráz, pak jste na správné cestě. Řada Inventio je opravdovým uměleckým dílem mezi radiátory. Vyznačuje se hladkou obdélníkovou plochou, kterou můžete nechat v barvě či zvolit nepřehlédnutelný potisk. Vybírat můžete například z květinového designu, ženské tváře či z hravého dětského motivu. A je-li vám i toto málo, tak zvolte sérii Puls. Dvojité esovité zalomení v ostře řezaných kubistických tvarech nenechá nikoho na pochybách v tom, že ve vaší koupelně je vše dokonale promyšlené. Díky horizontálním plochám získáte další odkládací prostory. Tento radiátor si bude rozumět s hranatým vybavením koupelny.

      
Radiátory z řady Puls.

Hravě barevné a funkční
Výrobce myslí i na to, jak koupelnu maximálně a co nejefektivněji využít. Proto ruku v ruce s novými topidly přichází i s jejich doplňky. V sérii doplňků můžete vybírat z řady hravě barevných a funkčních komplementů. Jde například o háčky a přídavná žebra, která se k topidlu jednoduše připevní. Na pověšení ručníku tak už nemusíte hledat další volný prostor. Kromě široké barevné škály je v nabídce i bílé či chromové provedení všech doplňků.

Více informací najdete na www.hopa-koupelny.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze