Úvod

Předokenní rolety – úspora nákladů a ochrana soukromí

Také hledáte optimální způsob, jak snížit náklady na energie, a zároveň zvýšit ochranu svého soukromí? Předokenní rolety dokážou obojí a navíc příjemně dotvoří vzhled Vaší domovní fasády.


Více než tři v jednom
Původním posláním předokenních rolet byla ochrana soukromí a majetku před možným vloupáním ve spojení se zamezením tepelným ztrátám. S postupem času obě tyto vlastnosti předokenních rolet získaly na dokonalosti a navíc k nim přibyly další. Předokenní rolety celoročně přispívají ke snižování nákladů na energie. Jejich správná instalace je garantem toho, že v topné sezóně méně protopíte, zatímco v parném létě ušetříte za klimatizaci. A nesmíme zapomenout ani na jejich pohledové kvality. Stylový vzhled a možnost volby z mnoha barevných odstínů předurčuje předokenní rolety k zatraktivnění a sjednocení domovní fasády. 

Dokonalí strážci tepla i soukromí
Mezi vyhledávané předokenní rolety patří Rollo, které se vyznačují vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi, neboť zamezují až 40% tepelných ztrát. Dále umožňují plynulou regulaci světla až po úplné zatemnění. Pokud směřují okna Vaší ložnice do ulice, anebo máte rušné sousedy, jistě oceníte dobrou ochranu proti hluku. Když se venku začnou ženit všichni čerti, stačí jen stáhnout rolety a Vaše okna jsou chráněna před nepřízní počasí. 

             

Možnosti instalace
Rolety Rollo
nabízejí více možností instalace. Největší oblibě se těší podomítkové rolety Rollo integro. K dodatečné montáži je vhodná roleta Rollo klasik. Rolety Rollo lze instalovat také do překladů Heluz. Další možnost představují předokenní nadokenní rolety, které se dělí na typy určené pro dodatečnou montáž a na typy zabudované pod omítku při realizaci novostavby. 

          

Komfortní ovládání
Předností předokenních rolet Rollo je možnost volby ovládání. Kupříkladu u podomítkové rolety Rollo integro mohou nároční uživatelé, kteří se nespokojí s klasickým ovládáním pomocí ručního popruhu, šňůry, nebo kliky, dát přednost elektromotoru, či dálkovému ovládání. U vícekanálového dálkového ovládání lze kontrolovat druhá garážová vrata, anebo osvětlení vjezdu. 

Jedinečný vzhled
S výběrem konkrétního typu předokenní rolety, stejně jako s volbou ovládání a dalšími technickými otázkami Vám poradí výrobce a prodejce předokenních rolet Rollo. Na Vás je, abyste si zvolili barevný odstín, který bude Vaši domovní fasádě nejvíce slušet. Je libo stříbrná, šedá, bílá, slonová kost, anebo raději imitace dřeva? Potřebné kontakty najdete na www.rollo.cz.

www.rollo.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze