Úvod

Praktický dětský nábytek za příznivé ceny

Zařizujete dětský pokojíček? Nezapomínejte na to, že dětský nábytek by neměl mít pouze krásný design, ale také by měl splňovat veškeré bezpečnostní, zdravotní i ergonomické požadavky.


Nábytek vybírejte pečlivě
Pokud zařizujete dětský pokojíček, máte k dispozici nepřeberné množství nábytku. Avšak ne všechny výrobky, které se tváří jako dětský nábytek, jsou pro děti vhodné. Z tohoto důvodu byste se při výběru nábytku měli omezit pouze na sortiment výrobců, kteří mají potřebné certifikáty dokládající zdravotní nezávadnost a bezpečnost nábytku. Pokud nechcete pořizovat každé dva tři roky nový nábytek, doporučujeme Vám zvážit možnost nastavitelného dětského nábytku, který lze postupně přizpůsobovat růstu a vývoji dítěte. Jestliže hodláte svému dítěti pořídit nábytek, který mu vydrží až do studentských let, mějte na paměti, že s věkem se mění nejen jeho velikost, ale také vkus. Pokud tedy v počátku zvolíte nábytek plný obrázků, jako jsou berušky, kočičky, anebo autíčka, připravte se na to, že dětské motivy začnou po čase dítěti vadit. Mnohem lepší volbu představuje nábytek s nadčasovým vzhledem. Velké oblibě se těší dětská sestava FRESNO z Holandska, charakteristická svým praktickým designem. Vybrat si můžete ze dvou druhů dřevin (buk nebo bříza) a dvou barev (modrá nebo růžová). 

 

Nejdůležitější komponenty dětského pokoje 
Bezesporu nejdůležitějším kusem nábytku v dětském pokoji je postel. Na rozměru dětské postele se nevyplácí šetřit. Vždy byste proto měli dodržet ideální rozměr 90 x 200 cm. Náš tip: Vysoce komfortní dětská postel Charley vybavená velkorysým úložným prostorem, který oceníte zejména v případě dětského pokoje pro dvě a více dětí. Neméně důležitá je volba vhodného psacího stolu a jeho správného umístění, nejlépe u okna, aby mělo dítě dostatek denního světla. Psací stůl Jesper s omyvatelným povrchem poskytne pohodlné zázemí všem školákům i předškolákům. Ke stolu lze dokoupit také komodu a noční stolek oblíbeného modulového systému Jesper. Do nadstandardně velké šatní skříně Jesper se vejde skutečně velké množství věcí. Nespornou výhodou jsou rovněž posuvné dveře, které ceníte zejména tam, kde není místa nazbyt. Šatní skříň Jesper, stejně jako ostatní nábytek do dětského pokoje koupíte na www.nabytek-nej.cz. Kromě kvalitního dětského nábytku zde za příznivé ceny pořídíte také nábytek do obývacího pokoje, předsíně, ložnice, ale i zahradní nábytek. Ke každé objednávce nábytku navíc dostanete dárek. 

Přejeme Vám příjemný nákup!

www.nabytek-nej.cz


Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze