Úvod

Poznejte nejprodávanější montované domy

Vrtá Vám hlavou, proč jsou dřevostavby u nás poslední dobou tolik oblíbené? Proč se do nich stěhuje čím dál více lidí? Poznejte nejoblíbenější rodinné montované domy a budete se chtít stěhovat také.


Proč budete chtít také
Proč? Protože bydlení ve vlastním domě je mnohem pohodlnější, zdravější a krásnější než život v paneláku. Zejména když ho můžete přizpůsobit svým představám, což je dáno možností výběru z několika řad typových domů. Protože dřevostavbu Vám na rozdíl od klasického zděného domu postaví za měsíc. Protože cena dřevostavby je srovnatelná s cenou bytu v panelovém domě. Protože máte po několik desítek let garanci na konstrukční systém. A také protože bydlení v dřevostavbě je ekologické a energeticky úsporné.

Nejprodávanější rodinné domy
Tyto záruky samozřejmě nemáte všude. Záleží na kvalitě dodávky. U montovaných domů od předního dodavatele s mnohaletou tradicí, společnosti RD Rýmařov, ale ano. Není tedy divu, že nejprodávanější montované domy najdete právě zde. A protože do zdravějšího prostředí se z paneláků nebo bytů v rušných částech města stěhují především rodiny s dětmi, jedná se o rodinné domy. Rodinný dům KUBIS 631, LARGO 98 a NOVA 101. Pojďte se s nimi blíže seznámit.

montovany dum KUBIS 631

Revoluční novinka na trhu
Moderní rodinný dům KUBIS 631 o dispozicích 4 + kk, který vznikl ve spolupráci s firmou SIEMENS, je revoluční novinkou na trhu s dřevostavbami. Tento typ domu si můžete nechat jednoduše rozšířit na 5 + kk, nebo doplnit o plnohodnotnou garáž. Sofistikovaný systém inteligentního řízeného vytápění a větrání přináší velmi ekonomický provoz domu. V případě instalace nadstavbového programu, lze dům ovládat přes PC a chytré telefony.

drevostavba LARGO 98

Vysoký komfort pro velkou rodinu
Vysoký komfort pro velkou rodinu nabízí druhý z nejoblíbenějších typů, a to rodinný dům LARGO 98. Cena domu zahrnující základovou desku se vyrovná ceně bytu, což rozhodně nelze říci o standardu bydlení. Dispozice 4+1, řízené větrání, francouzské okno a další přednosti tohoto řešení dávají tušit nejen výrazně vyšší komfort, ale také zdravější bydlení. Díky jednoduchému čtvercovému půdorysu je dům variabilní a lze jej individuálně přizpůsobit přání klienta.

rodinny dum NOVA 101

Dvoupodlažní cenová bomba
A ten nejoblíbenější dům nakonec. Dvoupodlažní dům NOVA 101 se pyšní počtem místností 5 + 1 s garáží v ceně a je díky malé zastavěné ploše 85 m2 vhodný i pro menší parcely. Ovšem velkorysá užitná plocha 145m2 zajistí, že rozhodně nebudete trpět nedostatkem místa. Řízené větrání, které je součástí ceny, se postará, aby u Vás doma nebylo dusno, ale pěkně příjemně. Majitelé rodinných domů NOVA 101 si velice pochvalují útulné podkrovní ložnice. Také už máte svého favorita? Zjistěte si o něm více informací. Prohlédněte si schémata a půdorysy. Najdete je na stránkách www.rdrymarov.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze