Úvod

Postel ve tvaru domečku je originální a dětem se líbí

Vybrat dětskou postel není jen tak. Musí totiž splňovat nejen bezpečnostní požadavky a být vyrobena ze zdravotně nezávadného materiálu, ale zároveň musí dobře vypadat. A přes líbivý design, který si okamžitě získá dětskou pozornost, zkrátka nejede vlak.


Možná teď uvažujete o pořízení nové postele, protože vaše dítko vyrostlo z první dětské postýlky a je tedy nejvyšší čas, aby ji vyměnilo za velkou postel. Tento životní milník je důležitý nejen pro dítko samotné, i rodiče, ti přechod z postýlky do postele prožívají společně se svými drobečky. Máte-li strach, že se to neobejde bez vzteku, pláče nebo scén, máme pro vás tip. A můžete si být jistí, že to půjde i bez slziček!

Postel ve tvaru domečku? Tu musíte mít!

Jestliže se bojíte, jak vaše ratolest zareaguje na nutnost vyměnit postýlku za větší, snažte se mu tento důležitý krok co nejvíce usnadnit. Skvělým řešením, které vám ušetří nervy i starosti a vašemu dítku krokodýlí slzy, je postel ve tvaru domečku. Ta je už na první pohled originální, jedinečná a v očích dítěte rozhodně zajímavá.

domeckova postel

Proč se spoléhat na klasické tvary, které najdete ve většině dětských pokojíčků, když můžete mít něco extra? Český výrobce Benlemi se jako jediný v České republice soustředí na sériovou výrobu postelí ve tvaru domečku. V současné době své produkty exportuje i do řady zemí v EU - i vy tak můžete mít doma něco světového.

Kvalitní výroba a zdravotně nezávadný materiál
Dětská postel ve tvaru domečku je vyrobena z masivního dřeva. To nejenže krásně vypadá, ale i nádherně voní a především je zdravotně nezávadné. V pokojíčku vašeho dítěte bude masivní dřevěná postel rázem dominantním kouskem. Pečlivé provedení a variabilita dělají z těchto lůžek ideální kandidáty, kteří nadchnou jak děti, tak i jejich rodiče.

detska drevena postel

Určitě oceníte možnost přizpůsobit vzhled domečkové postele nejen vašemu vkusu, ale i dětskému pokoji a jeho vybavení. Vsadit můžete na postel bez povrchové úpravy - tedy surové dřevo, které bylo upraveno pouze smirkovým papírem nebo nalakováním do pestrých barev, které můžete vybrat ze vzorníku barev RAL. Slaďte barvu nové postele s ostatním vybavením dětského pokoje a vytvořte tak vašemu dítku kouzelné místo, kde bude chtít trávit čas.

domeckova postel

Útočiště a pohodlné spaní v jednom
Postel domeček splňuje parametry Montessori. Zároveň nabízí variabilní prvky - zmíníme například šroubovací nožky, snímatelné bočnice, šuplík představující další lůžko, jež můžete využít, až u vás zůstane některý z kamarádů přes noc. Nožičky ani bočnice nezanechávají nevzhledné díry na pohledové části postele, takže stále působí nenarušeným dojmem. Dětská postel z masivu se přes den stane vítaným útočištěm, kde si děti budou chtít hrát. Mohou si zde číst nebo odpočívat. O to snadnější pro ně bude nutnost zde i spát, protože si postel zamilují.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze