Úvod

Pohádková kachlová kamna sluší každému domovu

Domníváte se, že tradiční kachlová kamna patří pouze do venkovské chalupy? Nenechte se mýlit. Ruční keramika sluší všem interiérům, ať už jako plnohodnotný bytový prvek, nebo součást moderního interiérového mixu. Poptávka po zajímavých řešeních v oblasti vytápění roste.


Ruční keramika se vrací

V našich klimatických podmínkách je vytápění nutností po většinu roku. Možností existuje několik, obyčejnými kamny na dřevěné uhlí počínaje a moderními kondenzačními kotli konče. S rozvojem moderního bydlení roste poptávka nejen po nových, ale také po tradičních řešeních. Stále více majitelů si přeje obohatit své bydlení o kachlová kamna. Velké oblibě se rovněž těší kuchyňské kachlové sporáky. Méně náročnou variantu, jak zkrášlit svůj domov keramickými kachlíky, představují obklady, nejčastěji se jedná o obklady krbové vložky. Klasická ruční keramika se vrací nejen do rustikálně, ale i do moderně pojatých interiérů, kde často vytváří protipól designově strohých řešení.


Kachlová kamna obohatí Vaše bydlení

Inspirace pro kachlová kamna


Pestrou paletu barev a vzorů má v nabídce tradiční český výrobce s více než staletou tradicí Keramika Letovice. Je libo olivová, modrá kobaltová, anebo červená glazura? Slušela by Vašemu interiéru srnčí hněď nebo spíše slonová kost? Stačí si vybrat, dílem precizní ruční výroby jsou všechny druhy kachlů. Pokud hledáte inspiraci pro vlastní kachlová kamna nebo jejich alternativu například v podobě obkladu krbové vložky, na stránkách výrobce mimo jiné najdete ukázky již hotových realizací.

Inpirace pro vlastní kachlová kamna

Kamna a komín patří k sobě

Vedle volby vzhledu kamen je samozřejmě nutné řešit otázku odkouření. Z tohoto důvodu jsou součástí sortimentu také komíny, komínové systémy, komínové vložky a veškeré komponenty, které jsou k zajištění tohoto tradičního způsobu vytápění potřeba. Že nevíte, co vše ke stavbě komína potřebujete? Zašlete výšku a průměr komína a v Letovicích Vám to spočítají. Jen pro informaci, při odebrání kompletního komína máte navíc slevu 10%. Kromě dodávky komponentů, kachlů, doplňků a komínových systémů, dodavatel rovněž zajišťuje kompletní realizaci, a to prostřednictvím odborných firem.


Kamna a komín patří k sobě

Pokud tedy sníte o krásném doplňku, který zútulní Váš domov, a naplní jej hřejivým sálavým teplem, víte, na koho se obrátit.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze