Úvod

Podpořte krásu a neotřelost vaší kuchyně se spotřebiči Kitchen Aid

Hledáte možnosti, jak udělat vaši kuchyni originální? Máte rádi maličkosti, detaily, jež nezůstanou bez povšimnutí a podpoří originalitu interiéru a zdůrazní váš styl? V tom případě si prohlédněte krásnou kolekci kuchyňských spotřebičů Kitchen Aid. Nabízí velké množství barev, hezkých tvarů a určitě si je zamilujete. Jsou jedinečné a propracované.


Kuchyňské roboty, které nahradí mnoho spotřebičů
Jestliže se potýkáte s nedostatkem prostoru, nebo vám chybí šlehač, mlýnek na maso či jiný šikovný pomocník do kuchyně, pořiďte si robot Kitchen Aid. V jenom tak získáte mnoho funkcí, které vám usnadní přípravu jídla takřka denně.

Potěchu pro oči i radost nad rychle a dobře vykonanou službou vám přinese např. kuchyňský robot Kitchen Aid 5KSM150PSECD. Jeho oblé tvary usnadní údržbu a vybrat si můžete z několika barevných variant. Disponuje výklopnou hlavou, výměnné nástavce hravě ušlehají tuhý sníh, vypracují těsto dohladka díky planetárnímu způsobu hnětení či mixování, nastrouhají zeleninu a jiné. Motor s výkonem 300W je silný, přitom tichý a má dlouhou životnost.

kuchynsky slehac

Nerezová mísa poskytuje objem 4,83l, zvládnete tak najednou připravit i velké množství těsta či jiných surovin. Robot se dá doplnit mnoha druhy příslušenství. Všechny vyjímatelné časti robotu, je možné mýt v myčce.

Připravte si lahodnou kávu
Spotřebiče Whirlpool a řada Kitchen Aid umožní mít celou kuchyni v jednom stylu. Sáhnout můžete i po tyčovém mixéru, sekáčku, vaflovači, odšťavňovači, rychlovarné konvici nebo třeba kávovaru.

Lahodnou kávu připravíte s modelem Kitchen Aid 5KES2102EAC, jenž je vyroben z litého kovu, má oddělené bojlery k vaření vody a vytvoření bohaté pěny. Je doplněn o trysku pro jedinečně našlehané mléko, využít můžete i nahřívač až na 6 šálků. Pravé italské espresso si připravíte díky tlaku 15 barů, stejně jako krémové cappuccino nebo si uvaříte osvěžující zelený čaj.

Spotřebiče Kitchen Aid disponují moderními funkcemi, jejich vzhled je neotřelý a zajímavý. Rozhodnete-li se pro ně, vaše kuchyně získá nový rozměr a zároveň budete nadšeni jejich perfektní funkčností.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze