Úvod

Podlahové vytápění za poloviční cenu

K vybraným tepelným čerpadlům nyní získáte podlahové vytápění Roth Tacker systém za poloviční cenu. Tepelné čerpadlo vytváří s podlahovým vytápěním ideální kombinaci, která Vám zajistí ve srovnání s radiátory až 30% pokles nákladů na vytápění.


Proč zvolit právě podlahové vytápění?
Podlahové vytápění Vás přesvědčí nejen vysokým pocitem tepelné pohody ale také nižšími náklady na vytápění. Německý výrobce Roth Vám se svým inovativním řešením podlahového vytápění Roth Tacker systém přináší vysokou spolehlivost, snadnou instalaci, maximální komfort a účinnost.
V rámci akce PODLAHOVKA ZA POLOVINU dostanete k vybraným tepelným čerpadlům alpha innotec podlahové vytápění Originální Roth Tacker systém za poloviční cenu. Nezáleží na ploše Vašeho podlahového vytápění, čím větší plochu realizujete, tím více ušetříte!

podlahove vytapeni v obyvacim pokoji

Oproti radiátorům snížíte náklady na vytápění až o 30 %
Tepelné čerpadlo je téměř ideální kombinovat s podlahovým vytápěním. Existují pro to dva hlavní důvody, které Vám ve výsledku mohou zajistit až 30% pokles nákladů na vytápění:
Jedním z důvodů je teplota vody, která proudí v radiátorech nebo podlahovém vytápění. Zatímco v radiátorech je voda o velmi vysoké teplotě, podlahové topení využívá teplotu mnohem nižší, kolem 35 °C. Druhým důvodem je, že při podlahovém vytápění Vám postačuje k dosažení komfortu přibližně o 2 až 3 °C nižší teplota vzduchu v místnosti a nemusíte tedy vytápět na zbytečně vysoké teploty.

tepelna pohoda diky podlahovemu vytapěni

Ke kterým tepelným čerpadlům získáte PODLAHOVKU ZA POLOVINU?
Podlahové vytápění se slevou 50 % nyní dostanete k vybraným tepelným čerpadlům vzduch/voda i země/voda od německého výrobce alpha innotec. Vybrané modely dokáží vytápět, připravovat teplou vodu a v létě dokonce chladit. Jedná se o všestranná tepelná čerpadla vhodná pro novostavby i rekonstrukce, která disponují špičkovými parametry, snadno se ovládají a mají pro alpha innotec charakteristické vysoce kvalitní zpracování.

usporne tepelne cerpadlo

Bližší informace k akční nabídce
Podívejte se na podrobnosti k akci PODLAHOVKA ZA POLOVINU. Rádi Vám s podlahovým vytápěním a tepelnými čerpadly poradíme, případně zdarma vytvoříme nezávaznou nabídku.

logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze