Úvod

Podlahové topení - záruka tepelné pohody při minimálních nákladech

Hledáte efektivní a komfortní způsob vytápění pro Vaše bydlení? Podlahové topení je zárukou tepelné pohody v celém domě při minimálních pořizovacích nákladech. Kromě úspory energií svým uživatelům přináší celou řadu dalších výhod.


Úsporné vytápění 
Podlahové topení značky Raychem
představuje velmi úsporný způsob vytápění. Tento nízkoteplotní systém umožňuje dosažení tepelné pohody v domě při nižších nákladech, než je tomu v případě vytápění radiátory. To je dáno tím, že podlahové topení využívá mnohem větší plochu k předávání tepla, a tudíž postačí využívat vytápění na nižší teplotu. Další úspora spočívá v tom, že v každé místnosti lze nastavit individuální teplotu. Tato možnost je navíc spojena s vysokým uživatelským komfortem a snadným ovládáním topení. 

   
Rozložení teplot při použití konvenčního topného systému s radiátory. Velké rozdíly teplot v místnosti (18 - 65°C).

   
Rozložení teplot při použití systému podlahového topení. Malé rozdíly teplot (20 - 25°C) v místnosti, teplo je tam, kde je potřebujete.

Tepelná pohoda v celém domě
Kromě značné úspory energií si majitelé elektrického podlahového topení pochvalují další přednosti, jako je teplá dlažba v koupelně a příjemný pocit tepla od nohou. Velkou výhodu představuje bezúdržbovost topného systému a záruka 12 let od výrobce Raychem a importéra A-TECHNOLOGY, který zajistí dodávku a montáž na klíč. Faktem je, že podlahové topení na rozdíl od radiátorů nezabírá místo na stěně, což oceníte nejen při úklidu a malování. Nehledě na to, že k instalaci elektrického podlahového topení nepotřebujete stavební povolení, projekt a samozřejmě ani budování přípojky plynu, komín, natož kotelnu. 

          

Klimatizace s tepelným čerpadlem
Domy vytápěné elektřinou mají nárok na sníženou sazbu za elektřinu, která je o 2,50 Kč/kW nižší než v případě vytápění plynem. V běžné domácnosti pak roční úspora za elektřinu činí běžně cca. 15.000 Kč (myčka, pračka, klimatizace, sušička, varná deska …) Klimatizace s tepelným čerpadlem umožňuje daný prostor vytápět s úsporou až 66% energie. Jestliže tedy máte nízkou sazbu z titulu vytápění elektrickým podlahovým topením, a na vytápění použijete klimatizaci, můžete snížit náklady na vytápění až na 1/3.

Od návrhu až po servis
Uvažujete o podlahovém topení Raychem? A-TECHNOLOGY s.r.o. s dlouholetou zkušeností Vám zajistí vše od optimálního návrhu řešení, přes realizaci, až po záruční a pozáruční servis. Více informací na www.a-technology.cz nebo www.tepladlazba.cz.

www.a-technology.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze