Nová podlaha

Podlaha do obývacího pokoje musí pěkně vypadat a hodně vydržet

Obývací pokoj je považován za nejvyužívanější a tím pádem i nejvytíženější místnost v celé domácnosti. Tento interiér slouží jako zázemí pro členy celé rodiny a zároveň představuje místnost, kam si zveme návštěvu. Obývací pokoj tedy musí reprezentovat a být zařízený tak, aby se stal naší nejlepší vizitkou.


Kromě vkusného nábytku, vhodně zvolené výmalby a příjemných doplňků je potřeba myslet i na podlahu. Ta má v tomto případě důležitou úlohu, neboť dotváří celek. Pokud přemýšlíte nad podlahovou krytinou vhodnou do vašeho obývacího pokoje, snažte se vybrat takovou, která se bude pyšnit líbivým vzhledem a zároveň vám nabídne dlouhou životnost a maximální odolnost.

Dřevěná podlaha se stane perlou interiéru

Ačkoli máme v současné době na výběr mezi několika druhy podlahových krytin, stále se vracíme ke klasice v podobě dřevěné podlahy. A to je jedině dobře. Dřevěné podlahy jsou příslibem kvality, úctyhodné životnosti a výdrže, které se u jiného typu podlahové krytiny nedočkáte. Hravě si poradí s drápky domácích mazlíčků, odolá dětské rozvernosti a ani těžký nábytek jí neublíží. Kromě toho podlaha z kvalitního dřeva krásně voní a svůj půvab s přibývajícími roky násobí.

Kvalitni drevena podlaha

Nadčasový vzhled
Současná doba je velice moderní. Stále více z nás se přiklání k moderním trendům, jinak tomu není ani při výběru podlahy. Ačkoli je dřevěná podlaha tradicí ověřenou léty, v moderním pojetí má úplně jiný nádech. Kvalitní podlaha Scheucher Multiflor je příslibem nadčasového designu, který vás dokáže zaujmout již na první pohled. Představují příjemné spojení toho nejlepšího z dvouvrstvých a třívrstvých podlahových krytin. Kombinací jejich vlastností tak vznikla podlaha, která nejen dobře vypadá, ale hlavně hodně vydrží. A to je přesně to, co pro svůj obývací pokoj potřebujete.

Drevena podlaha s pokladkou ve stylu francouzskeho stomecku

Revoluce v oblasti podlahových krytin
Poznávacím znamením dřevěné podlahy Scheucher Multiflor je velice nízká stavební výška čítající pouhých 9,8 mm! I přes tento fakt je ale u podlahy zachována nášlapná vrstva 3,6 mm. Díky tomu je možné podlahu v případě vzniklého poškození nebo opotřebení i opakovaně renovovat a prodloužit tak její životnost. Nízká stavební výška je velkou výhodou. I když se rozhodnete dřevěnou podlahu Scheucher Multiflor umístit pouze do obývacího pokoje, zatímco v jiných místnostech budete mít jinou podlahovou krytinu, nevzniknou mezi jednotlivými interiéry zbytečně velké výškové rozdíly.

Drevena podlaha Multiflor

Rozmanitý výběr je třešnička na dortu

Dřevěná podlaha Multiflor vám nabízí rozmanité možnosti výběru dřevin. Rozhodovat se tak můžete mezi pařeným i kouřovým dubem, pařeným bukem, americkým ořechem či jasanem. Tyto druhy dřevin jsou nejvyužívanější a nejoblíbenější. V nabídce najdete jak klasické parketové provedení, tak i celkem čtyři různorodé formáty prken či palet. Vítaným zpestřením je pokládka ve stylu francouzského stromečku, což interiéru dodá šmrnc a přidá na originálním vzhledu.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze