Úvod

Pálená taška pro rekonstrukci šikmých střech místo plechu i eternitu

Znaky vysoké kvality, jako je odolnost i v extrémních podmínkách, mrazuvzdornost a barevná stálost jsou asi nejznámějšími důvody, proč lidé při rekonstrukci své střechy pálenou tašku TONDACH volí. Často je to také proto, že se mohou rozhodovat z velkého množství kombinací modelů, barevných variant a povrchových úprav.


Čím dál více ale přibývají také majitelé nemovitostí i zástupci řemeslníků, kteří oceňují ještě další neopomenutelný fakt – skvělou dostupnost a široké portfolio doplňkových služeb, které jsou při každém náročném projektu, včetně realizace střechy, velmi důležité.

Komplexní řešení střešního sytému
Pořízením střešní krytiny to totiž zdaleka nekončí. Protože TONDACH jakožto největší tuzemský výrobce pálené střešní krytiny poskytuje ucelené řešení a garantuje tak 100% funkčnost střešního systému, mají možnost stavitelé i pokrývači využít širokých služeb zákaznického servisu. Pokud například dojde k potřebě doobjednání byť jen několika kusů chybějící krytiny během stavby, je možné je jednoduše objednat online – tedy rychle a s dodáním nikterak nezpožďujícím realizaci či rekonstrukci střechy.

Hydroizolační střešní fólie TONDACH FOL

Skvělým pomocníkem jsou rovněž nově zdokonalené hydroizolační fólie řady TONDACH FOL, které vynikají nejen vysokou kvalitou, ale také jednoduchostí použití. Originály těchto fólií lze na první pohled poznat podle červené barvy a nepřehlédnutelného loga TONDACH. Tak jsou odlišitelné od střešních fólií, které mohou být nejasného původu a mohou se vyznačovat zcela odlišnou kvalitou materiálu.

stresni krytina a veskere doplnky TONDACH
Nové pojistné hydroizolační folie TONDACH FOL N

Na co si dát pozor při výběru krytiny?
Nechceme-li se později dostat do potíží, je dobré při výběru střešní krytiny myslet nejen na cenu, ale také na řadu dalších kritérií. Zajímat bychom se například měli o to, zda je střešní krytina standardně skladem a zda jsou k dispozici také veškeré střešní doplňky. V opačném případě se totiž vystavujeme riziku výrazného zpoždění stavby či případných estetických a funkčních nedokonalostí celku střechy.

Vůbec největší problém ale zpravidla představuje nedostatečný zákaznický servis či jeho úplná absence, a to zejména v případě, kdy jako zákazník chceme střešní krytinu reklamovat. Proto je dobré rozhodnutí při výběru střešní krytiny neuspěchat. V případě výrobků tuzemské jedničky na trhu se střešní krytinou TONDACH se však můžete spolehnout na to, že se všem výše uvedeným problémům díky snadné dostupnosti a špičkovému zákaznickému servisu vyhnete.

Staré eternitové střechy dosluhují – vsaďte na tradiční pálenou tašku!
Má i vaše střecha nejlepší léta už za sebou, její rekonstrukce je neodkladná, ale vy automaticky zavrhujete pálenou krytinu proto, že by pro vaši eternitovou či plechovou střechu mohla být podle vás příliš těžká? Pak rozhodně doporučujeme obrátit se přímo na statika, který vás v řadě případů může vyvést z omylu. Přesně spočítá, jakou zátěž si může stávající střešní konstrukce dovolit a v některých případech může i navrhnout jednodušší úpravy, které použití odolnější střešní krytiny umožní. Nepřipravujte se o kvalitu a komfort, který pálená střešní krytina přináší, předčasně a zbytečně!

katalog TONDACH
Katalog produktů TONDACH pro inspiraci i rychlou objednávku

Přemýšlíte také nad pálenou střešní krytinou pro svou stavbu či rekonstrukci střechy? Prohlédněte si katalog výrobků TONDACH a o jednotlivých modelech se dozvíte maximum informací! O cenových zvýhodněních zde.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze