Úvod

Oživte Vaše bydlení designovými svítidly!

Pokud toužíte po moderním bydlení, nesmíte zapomenout na designová svítidla, která dají Vašemu interiéru nezapomenutelnou atmosféru. Nechte se inspirovat interiérovými svítidly od významných českých nebo italských designerů.


Naprosto unikátní nabídka světel
Volba osvětlení patří mezi příjemnou část v procesu zařizování a zvelebování našeho bydlení. Ovšem pouze v případě, že si můžeme vybírat ze široké nabídky kvalitních osvětlovacích prvků. Ptáte se, kde takovou nabídku najdete? Nahlédněte na stránky
www.60.cz a budete ohromeni pestrou paletou nádherných svítidel mnoha designů. Jak by také ne, když za jejich návrhy stojí přední italští a čeští designéři. A kvalita? Veškeré zboží pochází pouze od prověřených dodavatelů, jako je například Artemide, Luceplan, Lucis, anebo Deltalight. Pojďte se s námi nyní vydat na malý inspirativní výlet do světa designových svítidel.

Malý výlet do světa designových svítidel
Svítidla Artemide spojená se zvučnými jmény designérů Karim Rashid nebo Ross Lovecraft, která se zcela právem pyšní mnoha oceněními za design, mohou zatraktivnit také Váš domov.

Další zastávku na našem výletě do světa světel jsme učinili u italských designových svítidel s tradicí od roku 1978
Luceplan, která naplní Váš domov neobyčejně pohodovou atmosférou.



Kdo si chce posvítit hezky česky, a přitom si potrpí na stylový design, ten si může vybrat ze sortimentu českého výrobce Lucis. Pokud toužíte po netradičním druhu osvětlení, můžete se nechat inspirovat futuristickým světelným systémem Lucis Infinity vyrobeným podle nejnovějších trendů v LED technologiích. Autorem je designér René Šulc.




Milovníci technického designu ocení nadčasový vzhled a špičkový světelný výkon svítidel Deltalight.


Foto: Deltalight

Více inspirace pro Váš krásný domov
Hledáte více inspirace pro Váš krásný domov? Najdete ji na stránkách specializovaného obchodu se svítidly
www.60.cz, kde si můžete objednat nejen nádherná svítidla, ale také jejich montáž, anebo kompletní návrh osvětlení. Přejeme Vám nádherný den a hlavně večer.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze