Úvod

Originální nábytek jako z pohádky

Domácnosti prezentované v časopisech o bydlení jsou krásné, funkční a stylově čisté, avšak často postrádají jednu zásadní věc – útulnost. Současný minimalistický styl nábytku jednoduchých tvarů a s minimem barev se skvěle hodí do novostaveb, ať už bytů, nebo domů. Máte-li ale domeček dýchající historií, byt v secesním domě nebo chalupu, určitě cítíte, že moderní vybavení není to pravé.


Sladit domov tak, abychom se v něm cítili dobře, je krásný, avšak nelehký úkol. Obvykle se navíc nerozhodujeme sami, ale musíme sladit představy všech členů domácnosti. Ti, kteří se ve svém vkusu shodnou, mají situaci výrazně ulehčenou. Pokud takové štěstí nemají nebo zařizování interiérů není jejich silnou stránkou, měli by při výběru vybavení především přemýšlet o charakteru místa, kde žijí. Není také od věci poradit se s odborníky. Pečlivý a promyšlený výběr vám může ušetřit spoustu peněz, a to dokonce i v případě, že se vám výběr zúží na kvalitní, dražší kousky. Ty totiž nebudete mít chuť tak často obměňovat a možná se stanou vaším „rodinným stříbrem“.
jidelni nabytek
Zákazníci, které neuspokojí nabídka řetězců s nábytkem a nemají ve svém okolí šikovného truhláře restaurujícího nábytek či vyrábějícího nového na zakázku, musí zapátrat na internetu. Veliký výběr najdou na stránkách www.svetpokladu.cz. Proč takový název? Protože najít kousek přesně podle představ rovná se nalezení pokladu. Na stránkách Světa pokladů naleznete jak restaurovaný starožitný nábytek, tak jeho reprodukce nebo nábytek v zámeckém či dnes tolik žádaném středomořském stylu. Můžete si zde zadat poptávku na originální kuchyň na míru, dokonce i ručně malovanou.

bila kuchyn

Nezůstává však pouze u nábytku. Váš domov dokáže dovést k dokonalosti stylovými okny či dveřmi na míru, originálními svítidly a obrazy nebo orientálními koberci. Můžete zde najít i drobnosti, které váš interiér skvěle doplní, jako je třeba porcelán či hodiny. Nabídka je opravdu široká a už při čtení některých názvů se vám rozjede fantazie naplno. Hodí se do vašeho jídelního koutu spíše sestava „Mlčenlivá rodina“, nebo „Pro všechny, co přijdou?“...

nastenna malba

Toužíte-li po něčem skutečně originálním a máte-li k tomu vhodné prostory, vyzdobte svůj byt nástěnnou malbou. Originální obrazy jsou namalovány klasickým způsobem na speciálně upravené desce s pískovým štukem a se sádrovým ozdobným rámem, to vše připraveno k nalepení na zeď. Takto zhotovené obrazy působí jako fresky malované přímo do omítky.

Nejste si jisti, zda vám vybraný kousek zapadne do vašeho domova? Objednejte si jej na zkoušku. Při nákupu nad 15 000 korun, což při nákupu kvalitního nábytku není vůbec moc, máte dopravu přímo od výrobce zdarma. Anebo si nechte navrhnout interiér na zakázku. Při zařizování složitějších interiérů je odborná pomoc na místě.

malovana skrin

Výhodou originálních kousků ze Světa pokladů je také to, že jsou zpracovávány ručně, tradiční metodou.

Svět pokladů je důkazem, že jít cestou kvality a originality lze. Díky profesionalitě a individuálnímu přístupu má za sebou už dlouhou tradici a spoustu spokojených zákazníků po celém světě, kteří nechtějí bydlet mezi unifikovaným nábytkem z obchodních domů.

Chcete zjistit, kdo za originálními díly ze Světa pokladů stojí? Poznejte společnost i její zákazníky blíže na facebookové stránce Světa pokladů nebo si přečtěte rozhovor o starém řemesle.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze