Úvod

Originální bytová dekorace je skvělý dárek k Vánocům

Nevíte, jaký vybrat vánoční dárek pro svou kamarádku, maminku nebo sestru? Udělejte jí radost originální bytovou dekorací. Připravili jsme pro Vás několik šikovných inspirativních tipů.


Populární samolepky na zeď
Oblíbené samolepky na stěnu stále patří mezi hity v oblasti bytové dekorace. Jsou nápadité, stylové a nalepené během chvilky. Teď jen vybrat ten správný motiv. Sluníčko pro dobrou náladu? Kočičku, motýly, anebo rovnou nějakou divočinu? Jsou libo lidé, čínské znaky, stromy, anebo symboly? Záleží na Vás.



Krásné dětské dekorace
Pokud si netroufáte na výzdobu obývacího pokoje, můžete pomocí samolepek zútulnit dětský pokojíček. Dětské dekorace, ať už v podobě roztomilých zvířátek, autíček, anebo pohádkových motivů, jsou k tomu jako stvořené. A až děti omrzí? Jednoduše se sloupnou a nahradí něčím „dospěláckým“. Třeba zajímavým abstraktním obrazem. Náš tip: Vánoční dárkové sety do dětského pokoje.



Další originální nápady
Další velmi originální dárek představují motivy na dveře. Je libo západ slunce u moře, anebo zátiší u rybníka? Stačí si vybrat. Velké oblibě se rovněž těší fotky na zeď a plakáty. Také zde máte na výběr z nekonečně dlouhé řady různých motivů. Krajiny, lodě, kresby, zvířata, květiny a mnoho dalších. Anebo byste raději uplatnila své vlastní motivy? Žádný problém. Plakáty, obrazy či plátna s vlastními motivy, to je ta nejosobitější dekorace do bytu či domu, která potěší každého.



Kde načerpat inspiraci

Více vánoční a nejen vánoční inspirace načerpáte na stránkách www.i-dekorace.cz. Že si nejste jista volbou toho správného motivu? Vložte do obálky dárkový poukaz. A pokud si potrpíte na tematickou dekoraci, nezapomeňte do nákupního košíku přihodit arch s vánočními samolepkami. Přejeme Vám a Vašim blízkým krásné svátky.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze