Úvod

Harmonický domov v jedinečném italském designu

Také byste svým zákazníkům, přátelům, anebo své vlastní rodině rádi vykouzlili ten nejkrásnější domov? Víme, kde hledat inspiraci. Krásou italského stylového nábytku, pestrou paletu nádherných textilních doplňků a kompletním vybavením domácnosti v jedinečném italském designu se můžete pokochat v benešovském showroomu Amoletto Import.


Italský nábytek mnoha tváří
Kdo touží po vytvoření skutečně harmonického domova, nespokojí se s masově vyráběným nábytkem, ale hledá nábytek, který je dílem poctivého řemeslného zpracování dýchající nezaměnitelnou osobitostí. Tak jako tomu bylo za našich předků. Nadčasový masivní nábytek od italských mistrů designu se nikdy neokouká, a navíc vydrží po celé generace.
Kdo se necítí doma jako doma, měl začít změnou nábytku a jeho uspořádání. Pokud jste se pustili do malé či velké interiérové proměny, v Amoletto Import najdete vybavení pro celý dům. Do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, stejně jako do předsíně či domácí pracovny. V různých barevných variantách dle přání majitele domu či bytu.    
      
italske skrine do kuchyne


Luxusní bytový textil

Podobně jako šaty dělají člověka, textilní doplňky dělají domov domovem. Rozmanitá nabídka bytového textilu, jako jsou ubrusy, zástěry, dekorativní polštářky, prostírání, ložní prádlo a další, uspokojí i velmi náročné zákazníky, včetně spánkových gurmánů, kteří si potrpí na výjimečný vzhled, luxusní materiály, výšivky a krajky.


lozni pradlo

Svatební dary, které mají myšlenku

Ze širokého sortimentu stylového italského nábytku a bytového textilu je radost vybírat také originální svatební dary. Že nevíte, co šťastným novomanželům vybrat? Založte si svatební list, seznam darů, ze kterého si svatebčané sami vyberou, co se jim do společného hnízdečka lásky bude nejvíce hodit. Možnost volby je často ten nejlepší dárek.  

italsky nabytek

Inspirace pro Vás
 
Ať už zvelebujete domov svůj vlastní, anebo těch, na kterých Vám záleží, navštivte kamennou prodejnu v budově showroomu Na Karlově u zvonice v Benešově. V Amoletto Import na Vás čeká nejen spousta krásného nábytku a bytového textilu, ale také velmi zajímavé ceny. Inspiraci můžete samozřejmě načerpat také v katalogu na stránkách www.amolettoimport.cz.


bily kuchynsky italsky nabytek

S Amoletto import - maloobchod - velkoobchod, můžete nejen zútulnit Váš domov, ale také kompletně zařídit obchod, nebo rozšířit sortiment nabízených produktů pro své zákazníky ve Vašem obchodě. 


www.amolettoimport.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze