Úvod

Obývací pokoj bez obývací stěny? Ryba bez vody!

Přestože současné zařizovací trendy velice přejí odlehčenému pojetí interiéru, neznamená to, že by obývací stěny ztratily ve světě bydlení své místo. Naopak. Změnil se však jejich vzhled. Vysoký rozlehlý nábytek, který vyvolává zejména v menších prostorách dojem stísněnosti, vystřídaly variabilní sestavy dodávající obývacím pokojům vzdušnost a lehkost, stejně jako možnost individuálního uspořádání.


Antracit a dub si skvěle rozumí
Pokud zařizujete kompletně nový obývací pokoj, vřele Vám doporučujeme využít výhod, které přinášejí nábytkové sestavy. Nejenže pořízení kompletu je cenově výhodnější a časově méně náročné, než pořizování každého nábytku zvlášť, ale hlavně dosáhnete perfektní designové shody všech kousků. Kombinace vzhledu antracitu a přírodního dubu působí velice elegantním, a zároveň nadčasovým dojmem. Rafinovaně propracovaný design a kvalita použitých materiálů jsou zárukou spokojenosti. Vitrínu, skříňku, komodu, příborník a dvě police stačí smontovat podle jednoduchého návodu a exkluzivní reprezentativní prostor je na světě.

elegantni bily nabytek
Náš tip: Dopřejte si příplatek LED osvětlení nábytku.

Vysoký bílý lesk rozjasní Váš byt
Toužíte po luxusu? Hledáte řešení, které se Vám nikdy neokouká? Vsaďte na vysoký bílý lesk. Lakovaný povrch nábytku ve spojení se skleněnými dvířky naplní Vaši obytnou zónu světelným optimismem. Ne náhodou se bílý nábytek těší tak velké oblibě v severských zemích, kde kvůli nedostatku slunečního svitu potřebují rozjasnit temné dny. A aby světla nebylo málo, pyšní se police také LED osvětlením. Pokud stále váháte, máme tu ještě pár argumentů. Lesk je stále trendy a bílá barva čtyřdílné nábytkové sestavy má zase tu výhodu, že k ní můžete vybírat doplňky ve všech barvách, které Vám přijdou na mysl.

lesteny nabytek s dekorem dreva

Dejte si bílý lesk se skořicí
A do třetice ještě jeden inspirativní tip – tentokrát s nádechem sladké Francie. Vysoký bílý lesk okořeněný skořicí. Velice praktický a stylový nábytkový program potěší své uživatele nejen svým vzhledem, ale také laminátovou povrchovou úpravou, která se snadno udržuje. Bílý lesk se skořicí si můžete dopřát buď jako komplet, anebo z něho vybrat díly, které právě potřebujete. Nás nejvíce zaujaly televizní stolek pamatující také na nemalé rozměry LCD obrazovek a konferenční stolek s velkorysým odkládacím prostorem.

zluty nabytek do obyvaciho pokoje

Obýváček dle Vašeho gusta
Sestavte si ten nekrásnější obývací pokoj a uspořádejte jej podle svých představ! Stačí jen nalistovat stránky www.milujemebydleni.cz, kde můžete nejen čerpat inspiraci, ale také objednávat pěkně z pohodlí svého domova. Obývací stěny, komody, konferenční a TV stolky a další nábytek pro Vaše spokojené bydlení.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze