Úvod

Oblíbený veletrh FOR ARCH se blíží

Již za pár dní započne Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH. Letos se vám v sedmi výstavních halách na ploše necelých 40.000 metrů čtverečních představí více než osm stovek vystavovatelů ze 14 zemí světa. Můžete se těšit na konference, ukázky řemesel i architektonickou live show.


Pro svépomocné stavebníky je přichystaný cyklus přednášek „STAVBA A REKONSTRUKCE SVÉPOMOCÍ“ od Pavla Tesárka, zakladatele iniciativy Svépomocí.cz. Na veletrhu vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky FOR THERM mohou lidé navštívit přednášky o kondenzačních kotlech, rekuperaci, biomase, o tepelných čerpadlech, krbech a kamnech. V rámci letošního ročníku FOR WASTE & WATER je mimo jiné připravena rozsáhlá přednáška o recyklaci stavebních a jiných odpadů. Kromě toho mohou návštěvníci shlédnout, jak přímo v jedné z hal vzniká pod rukama architektů osm domů, dále pak soutěžní přehlídku stavebních řemesel, nebo architektonické soutěže mladých talentů Young Architect Award. Speciální akce je připravena také pro stavební firmy a dodavatele materiálů.

expozice Ytong

Šestadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, včetně současně probíhajících veletrhů FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER, se bude konat v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech od 15. do 19. září 2015. Více informací najdete na www.forarch.cz

expozice BAZENY, SAUNY

Nyní v prodeji zvýhodněné vstupenky za 120 korun.
Více informací najdete na http://forarch.cz/sleva
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze