Úvod

Kdo negriluje, není Čech!

Grilování se u nás stalo nejoblíbenějším způsobem přípravy pokrmů, a zároveň oblíbeným společenským rituálem, při kterém rádi trávíme volný čas, ať už v rodinném kruhu, nebo se svými hosty. Pokud ještě nemáte gril, neváhejte, je ideální čas si ho pořídit.


Inspirace pro fajnšmekry
Jednoznačnými favority milovníků grilovaných pokrmů a fajnšmekrů jsou grily Weber, známé svou vysokou kvalitou, dlouhou životností, snadným ovládáním a v neposlední řadě i velmi atraktivním designem. Na grilech Weber ostatně připravuje své lahůdky také Zdeněk Pohlreich. Pokud uvažujete o tom, že se při výběru grilu necháte inspirovat naším slavným šéfkuchařem, můžete si vybrat z mnoha typů a provedení.

Novinka: Master Touch GBS

Doposud nejoblíbenější gril Weber One -Touch Gourmet má nyní svého nástupce. Jmenuje se Weber Master Touch GBS a patří do vyšší třídy grilů. Master Touch GBS v základní výbavě obsahuje dělený grilovací rošt s vyměnitelným středem a nabízí široké možnosti využití: od přímého či nepřímého grilování, až po uzení.

gulas na grilu

S příslušenstvím BBQ můžete na grilu připravovat pokrmy v litinovém nádobí. Co se příslušenství týče, zde je velkou výhodou, že do grilu můžete použít většinu příslušenství pro kotlové grily. Topit pod grilem můžete buď briketami, stejně jako dřevěným uhlím. Na výběr máte celkem ze tří barevných variant, přičemž nejoblíbenější je černá. Co Vás při nákupu mile potěší, je kuchařka Rozpal to šéfe, kterou dostanete ke grilu jako dárek zdarma.

kurz grilovani
Náš tip: Pokud se chcete stát skutečným grilprofíkem, za úvahu stojí kurzy grilování.

Grilování bez kouře
V případě, že Vám sousedi nebo Vaše skromné bytové podmínky nedovolí, abyste to pořádně rozpálili, můžete nahlédnout do sortimentu ohleduplných „grilů bez kouře“. Elektrické grily jednoduše zastrčíte do zásuvky a grilování může začít, klidně i na balkóně. Velkou výhodu je snadná a čistá obsluha, nezašpiníte si ruce od briket a nebudete nikoho obtěžovat kouřem. Navíc grilování bez kouře je i zdravější.

grilovany spiz s mangem

Široký sortiment oblíbených grilů Weber najdete na stránkách největší prodejny grilů v České republice www.grilykrby.cz, nebo můžete navštívit libovolnou ze dvou kamenných prodejen s certifikací Weber World. Jedna z nich – Grily Weber Praha má otevřeno 7 dnů v týdnu, a najdete ji v obchodním centru Harfa vedle hokejové O2 arény . Pokud se nemůžete dočkat grilování, jistě Vás potěší, že zde všechny grily mají skladem.

Grily Weber Praha

Vyberte si ještě dnes!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze