Úvod

O pohodu na zahradě u bazénu se postará kámen

Také nejraději relaxujete na své zahradě ve společnosti krásných přírodních materiálů? Nechte se inspirovat našimi tipy, jak přirozeně zvelebit okolí bazénu i venkovní posezení! Kámen ve spojení s ostatními přírodními materiály naplní Vaši zahradu nekonečnou pohodou.


Ideální okolí bazénu
Hledáte pohledově příjemné, a zároveň praktické řešení, jak upravit okolí bazénu? Vsaďte na chorvatský kámen, například na jeho okouzlující variantu Croato Beige, a nebudete litovat! Tento krásný přírodní materiál nejenže patřičně zvelebí Vaše koupací zákoutí, ale má i tu výhodu, že se nenahřívá, a díky tomu nepálí ani při tropických teplotách. Ke svému bazénu si tak můžete dojít bosou nohou! Vyberte si z různých povrchových úprav tohoto exkluzivního přírodního materiálu! Další variantu, jak upravit okolí bazénu, představují travertiny, žuly, kvarcity, vápence a pískovce.

Chorvatsky kamen Croato Beige
Dlažba Croato Beige – pískovaný a kartáčovaný povrch

Kamenný lem bazénům sluší
Přejete si, aby Váš bazén a jeho okolí zdobil krásný lem? Použijte kamennou variantu! Na výběr máte ze dvou základních možností, a to buď lem bez tzv. nosu, anebo standardní bazénový lem s nosem (například žula Tibet Dark Grey).
Mezi kamenné lemy bazénu, které se těší velké oblibě, patří například vápenec Antique Blue Light a Travertin Ivory Cream (viz. úvodní fotografie - varianta lem bez nosu). Najdete je v sortimentu společnosti Kámen Donát.

kamenne lemy bazenu Antique Blue Light
Dlažba Antique Blue Light

Kamenná relaxační oáza
Kamenem můžete zvelebit i ostatní exteriérové části svého bydlení, například terasu či jiné venkovní posezení. V jeho společnosti Vám bude vždy příjemně. Kamenná dlažba může mít mnoho krásných podob, a to díky širokému výběru z klasických i exkluzivních materiálů v kombinaci s možností zakázkové výroby podle přání klienta.

kamenna dlazba Croato Beige
Náš tip: Krása přírodního kamene nejlépe vynikne ve spojení s ostatními přírodními materiály, jak je dřevo, kov a sklo.
Na fotografii
dlažba Croato Beige – pískovaný a kartáčovaný povrch.

Přidejte vodní prvky
Svou kamennou relaxační oázu můžete dále zvelebit přidáním vodních prvků. Mezi oblíbené prvky zahradní architektury patří hlavně kamenné fontány. Tekoucí voda za letního parna příjemně zvlhčí vzduch a osvěží Vaši mysl. Velký výběr kamenných fontán, ale také ostatních kamenných produktů má ve své nabídce společnost Kámen Donát, která svým sortimentem uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky, jak u nás, tak i v zahraničí.

Kam pro více inspirace
Co zde vedle širokého sortimentu rovněž oceníte, to je kompletní realizace zahrnující zaměření, zpracování cenové kalkulace, konzultace, dodání materiálu a montáž, případně i povrchové ošetření. Pokud hledáte inspiraci pro svou zahradu, vřele doporučujeme navštívit sídlo firmy Kámen Donát se vzorkovnami, kancelářemi a skladem v Dymokurech a další prezentační prostory v Budčevsi, kde je k vidění kompletní sortiment včetně solitérních kamenů s váhou až 15 tun.

kamen Travertin Apricot Gold
Dlažba Travertin Apricot Gold

Vše z kamene
Uvidíte, že z přírodního kamene se dá vyrobit opravdu vše. Od obkladů a dlažeb, přes pracovní desky, až po zkamenělé stromy, okrasné a solitérní kameny, kámen ke zdění, sochy a vázy. Součástí sortimentu přírodního kamene je i kvalitní keramická řada, která kámen věrně imituje, stejně jako související stavební chemie od německých firem Kiesel a Akemi a alternativní výrobky od společností Weber-Terranova, Imesta a Quick-mix. Vzhledem k tomu, že služby firmy Kámen Donát zahrnují i realizace kamenných kuchyní, koupelen, bytů, domů, rezidencí, obytných projektů, hotelů, můžete kamenem zkrášlit své bydlení nejen zvenčí, ale i zevnitř.

www.kamen-donat.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze