Úvod

O osm důvodů víc, proč si pořídit odšťavňovač

Počítáte v kuchyni každý centimetr a pořízení nového spotřebiče si proto třikrát rozmýšlíte? Pokud uvažujete o odšťavňovači, může vám být líto udělat na lince místo pouhému „vyráběči šťávy“. Ale co kdyby váš odšťavňovač uměl 8 skvělých věcí navíc?


Čím dál více lidí objevuje mimořádné přínosy popíjení čerstvých šťáv. Aby také ne – tělo totiž přijímá tekuté vitamíny ve 4x vyšší míře než když sníte plody v celku. Stačí jen jedna dvě sklenice denně a váš život se postupně obrací k lepšímu. Vypadáte svěžeji, máte více energie a často také něco málo shodíte, aniž byste drželi dietu.

Všem praktickým duším a taky fandům všeho multifunkčního představujeme odšťavňovač Sana Juicer by Omega EUJ-707, který umí víc, než jen lisovat ovoce a zeleninu. Kromě odšťavňovacích sítek totiž najdete v balení pár dílů navíc, díky kterým vyrobíte například zmrzlinu, dětskou přesnídávku, arašídové máslo nebo těstoviny.

To vše v kvalitě nesrovnatelné s těmi samými potravinami z obchodu, navíc za zlomek ceny.

Pojďte se na všechny možnosti podívat podrobněji:

1. Dětské příkrmy
Sana Juicer EUJ-707 ocení všechny maminky, které chtějí pro své dítě to nejlepší. Můžete zhomogenizovat například kuřecí maso s mrkví, celerem a bramborami nebo cokoli jiného, co má vaše dítě rádo.

2. Ořechová másla
Arašídové máslo není oblíbené jen v Americe, cestu do špajzů si postupně nachází i v našich končinách. Není ale jednoduché sehnat máslo chutné a kvalitní. Ideálním řešením je vyrobit si ho doma a s vlastními ingrediencemi. Stačí vám jen pražené buráky.

3. Lisování oleje
Díky nově dostupnému nástavci vám pomůže vylisovat čerstvý lněný olej, jehož pravidelným užíváním dodáte tělu spoustu výživných látek. Hravě zvládne také sezamová, slunečnicová a dýňová semínka.

Lisování oleje je další skvělou věcí, které odšťavňovač umí

4. Těstoviny

Není nad domácí nudle a špagety, navíc když je jejich příprava tak jednoduchá. Stačí jen trocha mouky, vody a soli a odšťavňovač Sana Juicer. V minutě získáte špagety nebo ploché a vlasové nudle.

5. Mandlové mléko
Mandlové mléko je ideální náhradou mléka kravského. Obsahuje vápník a spoustu dalších minerálů, navíc nezahleňuje. Připravte si mandle, které jste předem na 8 hodin namočili do vody a během chvíle si pochutnejte na vlastním domácím mléku.

6. Mletí kávy
Jen málokdo má doma kafemlýnek, přitom spousta z nás si ráda pochutná na čerstvé kávě. Sana Juicer sice neumele zrna tak jemně jako profesionální mlýnek, ale poslouží také dobře. Vždy si můžete umlít jen tolik, kolik potřebujete na jeden šálek.

7. Dětské ovocné přesnídávky
Stejně jako maso a zeleninu můžete homogenizovat také ovoce. Nejenže ušetříte za drahé dětské přesnídávky, ale budete mít jistotu čerstvosti a kvality. Vyzkoušejte například kombinaci banánu a jahod.

8. Sorbet
Sorbet je tím pravým osvěžením v horkém letním dni a taky výborným lákadlem pro děti, které neutáhnete už ani na šťávy. Zhomogenizujte zmražené ovoce, které jste nechali trochu povolit, oslaďte třeba medem a pak ihned podávejte. Nebo použijte čerstvé ovoce a po homogenizaci dejte směs zmrazit. Kdo má chuť na poctivou zmrzlinu, může spolu s mraženým nebo čerstvým ovocem přihazovat do odšťavňovače také kousky zmraženého mléka či smetany.

I příprava ovocného sorbetu je s odšťavňovačem jednoduchá záležitost

Chcete vidět na vlastní oči, jak je to snadné a jaké úžasné možnosti vám Sana Juicer by Omega EUJ-707 nabízí? (CZ titulky)


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze