Úvod

Nová podlaha? Pozor, ať nešlápnete vedle!

Uvažujete o nové podlaze, anebo je v případě Vašeho bydlení nová podlaha neodkladnou nutností? V obou případech platí: Pokud nechcete šlápnout vedle, vyvarujte se nejčastějších chyb. Nepodceňujte kvalitu použitých materiálů, ani důležitost pokládky a své dodavatele vybírejte na základě referencí, profesionálního přístupu a značky.


Nedílná součást bydlení
Podlaha je nedílnou součástí každého bydlení – jak po stránce funkční, tak estetické. Než se pustíme do její realizace, měli bychom si zodpovědět několik klíčových otázek. Jaká podlaha se nám líbí a jaká je vhodná pro naše bydlení? Kolik chceme do nové podlahy investovat? Necháme si ji položit nebo zvládneme pokládku svépomocí? S odpovědí na každou z těchto otázek je spojeno nemálo úskalí. Jak ukazují zkušenosti, mezi nejčastější chyby patří podceňování kvality použitých materiálů. Další riziko představuje neodborně provedená pokládka, která může investici do nové podlahy velmi prodražit. O času navíc a stresu ani nehovořím…

svetla podlaha

Kvalita materiálu je základ
Pokud se chceme výše uvedených chyb vyvarovat, měli bychom se držet několika zásad. Tou první je vybrat si kvalitního a zkušeného dodavatele materiálu. Nejlépe na takového, který má v nabídce bohaté portfolio různých druhů podlah (vinylové podlahy, PVC podlahy, laminátové podlahy, plovoucí podlahy, klasické parkety, dřevěné podlahy), a dokáže nám dobře poradit s výběrem místo toho, aby se nám snažil prodat jediný výrobek. Co se poměru mezi kvalitou a cenou týče, nákup podlahy v hypermarketu se může sice na první pohled jevit jako výhodnější řešení, vždy tomu tak ale být nemusí. Při volbě materiálu bychom neměli zapomínat na to, že důležitá jen nejen vlastní podlaha, ale také oleje, laky, tmely, penetrace, atd.

tmava podlaha

Pokládku nikdy nepodceňujte
Když máme všechny potřebné materiály, můžeme začít s pokládkou. Také zde se vyplatí vsadit na prověřeného dodavatele s dobrými referencemi. (Pokud si chcete položit podlahu sami, je nutno počítat s tím, že na neprofesionální pokládku nemáte záruku.) Co se poskytované záruky týče, ideální samozřejmě je, když za dodávku materiálu i provedených prací odpovídá jeden dodavatel. Rodinná firma ZAHRADNÍK PARKET, která má dlouholeté zkušenosti jak s prodejem, tak pokládkou podlah všeho druhu včetně renovací parket a podlah, zajišťuje kompletní dodávky podlah od A až do Z. Součástí poskytovaných služeb je i bezplatná pomoc při výběru podlahy. Šikovné kutily jistě bude zajímat, že Vám půjčí také profesionální nářadí nejen k renovaci dřevěných podlah.

drevena podlaha

Reference mnoho napoví
Pokud tedy nechcete šlápnout vedle ani s výběrem podlahy, ani s její pokládkou, vsaďte na profesionálního dodavatele, který se může pochlubit referencemi mnoha spokojených zákazníků. Ty jsou totiž tím nejlepším vodítkem při výběru firmy.

show room ZAHRADNIK PARKET
Podlahový show room společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
naleznete na adrese:
Bělohorská 251/147,
Praha 6 - Břevnov
Otevřený je pro Vás i v sobotu a zaparkovat můžete pohodlně přímo v areálu firmy.

tel: 233 355 222, 777 688 975
e-mail: info@zahradnikparket.cz
web: www.zahradnikparket.cz

ZAHRADNÍK PARKET logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze