Úvod

Nenechte si ujít střešní okna s podzimní prémií

Mít kvalitní, pěkná a bezpečná střešní okna se vždy vyplatí. Ale mít je i s podzimní prémií, to je mimořádný triumf! V termínu od 1. září do 30. listopadu 2015 se tato možnost nabízí. Pořiďte si vybraná střešní okna FAKRO s trojsklem nebo čtyřsklem a získejte zpět částku až do výše 9 000 Kč!


Světová střešní klasika
Střešní okna FAKRO to je pojem, který znají díky výrobním závodům, distribučním firmám a výrobkům ve více než v 50 státech po celém světě. Přitom na počátku to byla jen malá rodinná firma, ovšem dnes je z ní druhý nejvýznamnější výrobce střešních oken na světě. Firma FAKRO a její produkty jsou již léty důkladně prověřené. Společnost, pro větší spokojenost svých zákazníků, ke své klasické nabídce střešních oken postupně připojila půdní schody skládací a stahovací, půdní dvířka, solární kolektory, střešní fólie s nízkou propustností par, střešní membrány a další doplňky.

stresni okno FAKRO

Okna jsou duší domu

Tak jako se říká, že oči jsou oknem do naší duše, tak okna jsou duší domu. Díky oknům jsou naše domy obyvatelné, komfortní, plné světla a umožňují nám pohled na okolní svět. Klíčovým produktem společnosti FAKRO proto zůstává bohatý sortiment kvalitních střešních dřevěných i plastových oken s různými způsoby otevírání. Jednotlivé produktové řady jsou přizpůsobeny typům střech, požadavkům klientů a nejnovějším technologiím a trendům.
podzimni akce FAKRO
Proč ještě váháte? Podzimní akce je již v plném proudu!
FAKRO Střešní okna FAKRO jsou kvalitní, cenově dostupná, funkční, spolehlivá a přitom krásná.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze