Úvod

Naše inspirace pro vaše (nejen) vánoční nákupy

BSstyle je přesně to co teď hledáte. U nás máme dárky pro všechny, bez rozdílu věku. Stačí jen zalistovat a Vánoce máte vyřešeny! Co hledáte? Designové hodiny, originální doplňky a textil do koupelny, šperkovnice UMBRA, praktické a pěkné krbové nářadí značky BLOMUS? Nebo něco do kuchyně? Dívejte se, pro každého máme to pravé!


Výzvy pro váš byt nebo malé extravagance?
Moderní vázy z kolekcí od ASA Selection upoutají pozornost svými zářivými barvami a neobvyklými tvary, jiné kousky naopak působí nenápadně, přesto výjimečně. A květináče za nimi nijak nezaostávají. Hladké tvary, syté i jemné barvy a jednoduchost, to vše v konečném výsledku nechá vyniknout osazeným rostlinám. Nebylo by škoda je nemít doma?

Notná dávka extravagance nechybí ani většině nástěnných hodin, ať se již jedná o značky UMBRA, Lowell, Karlsson či jiné. Rozhodnete-li se pro některé, určitě na žádné zdi nezapadnou!

asa mlynky

A co přejít do kuchyně? I ta si zaslouží nějak ozvláštnit. Mlýnky na sůl a pepř jsou klasika, ale co zkusit něco nadčasového nebo nezvyklého? Podívejte se na mlýnky oboustranné, elektrické, s otvírákem, nebo na mlýnky z černého lesklého porcelánu, které nikdo nepřehlédne. Dámy i pánové určitě uvítají i nějaký doplněk k vínu. Máme, na co si vzpomenete! Od vývrtek na víno, přes skleničky, misky pod víno, zátky na lahve až po dekantéry, chladiče a stojany na víno.

karafa na vino

Nápaditá je i naše kolekce výrobků, věnovaná snad jedné z nejmenších místností každého bytu – toaletě neboli WC. Nesmějte se, doplňky na WC jsou velmi důležité, nejenže navozují pocit čistoty a pořádku, ale také něco vypovídají o obyvatelích bytu. Takový němý sluha z nerez oceli, pokud je neustále připraven každému posloužit, si zaslouží přece ocenit!

blumus stojan na WC

Na našem eshopu jsme pro vás připravili mnohem více. Odměňte sebe, potěšte (nejen) vánočním dárkem své blízké a přátele a prolistujte si v klidu stránky našeho internetového obchodu www.bsstyle.cz.

bsstyle logo

Přejeme krásné a pohodové Vánoce, protože přijdou dřív, než se nadějete!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze