Úvod

Březnový veletrh bydlení v Letňanech

Nenechte si ujít veletrhy FOR HABITAT, FOR FURNITURE a FOR OFFICE, které proběhnou ve dnech 22. - 25. března 2012 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. K bydlení neodmyslitelně patří také zahrady, proto se budou souběžně ve stejném termínu konat i veletrhy FOR GARDEN a FOR GREENERY.


Chystáte se renovovat byt, zařizovat dům, sháníte originální designové doplňky, kterými byste si zpříjemnili bydlení nebo hledáte nové vybavení do své kanceláře?
Pětice specializovaných veletrhů FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR OFFICE, FOR GARDEN a FOR GREENERY zasvěcených bydlení, designu a zahradě patří k nejvýznamnějším jarním událostem v areálu PVA EXPO PRAHA. Veletrhem s nejdelší tradicí je FOR HABITAT, který je zaměřen na oblast stavebnictví, vestavěné části interiéru, interiérové dekorace a bytový textil. Nábytek a designové novinky budou k vidění na veletrhu FOR FURNITURE, který osobně navštíví v rámci projektu DESIGN SHAKER také světově uznávaný designér Bořek Šípek. Inspiraci pro moderní kancelář nabídne další veletrh - FOR OFFICE, na kterém se představí špičkové společnosti z oblasti designu, produkce, ale i prodeje kancelářského nábytku a vybavení, stejně jako přední architektonické ateliéry.


V pořadí čtvrtým veletrhem, který můžete v PVA EXPO PRAHA navštívit, je mezinárodní veletrh zahrad FOR GARDEN, který se orientuje na všechny zahradnické obory, což dokazuje i odborný doprovodný program. Návštěvníci se například mohou těšit na celodenní cyklus odborných přednášek s názvem Trendy při tvorbě zahrad V. Už loni se ukázalo, že jeho propojení s veletrhem veřejné zeleně, vybavení měst a obcí FOR GREENERY bylo dobrou volbou. Proto ani letos tomu nebude jinak.

Kompletní seznam akcí a veletrhů konaných v termínu od 22. – 25. března 2012 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, jehož předností je mimo jiné výborná dopravní dostupnost, najdete na stránkách www.forhabitat.cz, www.forfurniture.cz, www.for-office, www.for-garden.cz, www.forgreenery.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze