Úvod

Nákupy bez hranic v showroomech Decoland a BoConcept

Hledáte tu správnou sedací soupravu, jídelní stůl či doplněk do vašeho bytu, nebo si jen chcte udělat radost kvalitními designovými doplňky?


Navštivte pražské showroomy Decoland a BoConcept, kde od 17. ledna do 28. února probíhá sezonní sale nazvaný Nákupy bez hranic.

Veškerý sedací nábytek (pohovky, křesla, židle i celé sedací soupravy) v kůži i látce tak lze koupit se slevou 20%, pohovky značky BoConcept v látce Sazza se slevou 25%, na ostatní sortiment je sleva 10%. V showroomech najdete také průběžně aktualizovanou nabídku nábytku a doplňků z loňských kolekcí, kde mohou slevy dosahovat až 50%. Využít můžete také bezplatné služby likvidace starého nábytku zdarma, což ocení především ti, kteří se chystají koupit si větší kusy nábytku, jako je sedací souprava, postel či kuchyň. 

    


Showroomy Decoland na Vinohradech a v Průhonicích nabízejí značkový nábytek a doplňky předních světových výrobců, jako je Presotto Italia, Valentini, Verpan, BoConcept či Cattelan Itaila. Nechybí zde kuchyně Scavolini a nadčasové doplňky designové legendy Alessi a služby interiérového či kuchyňského designéra nebo dekoratéra interiérů. V  prodejně BoConcept ve Vodičkově ulici si přijdou na své milovníci čistého skandinávského designu.
V nabídce je nábytek do obývacích pokojů, jídelen, ložnic, vybavení pracoven a předsíní a nepřeberné množství úžasných interiérových doplňků ve svěžím a nadčasovém skandinávském stylu. Více informací najdete na www.decoland.cz a www.boconcept.cz.

www.decoland.cz

www.boconcept.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze