Úvod

Najděte si svůj dům snů

Hledáte svůj dům snů a ještě jste nenašli ten pravý? Představujeme Vám společnost WOLF SYSTEM spol. s r. o. s bohatou nabídkou mnoha typů dřevěných montovaných domů, ze které si jistě vyberete. A pokud se nerozhodnete pro žádný z typových projektů , můžete si nechat vytvořit individuální dům přesně podle svých představ.


Komfort bydlení ve vlastním domě
Po komfortu bydlení ve vlastním domě touží stále více lidí, především mladých rodin s dětmi. Výhodou montovaných domů je rychlá výstavba a příznivá cena. Domy dodávané společností WOLF SYSTEM jsou navíc zárukou použití kvalitních materiálů, profesionálně provedené řemeslné práce, dlouhé životnosti a v neposlední řadě krásného vzhledu. Z rozsáhlé nabídky mnoha různých typových projektů si zde vyberou příznivci patrových rodinných domů, bungalovů, ale i jiných typů staveb.

Nízkoenergetický dům – úspora vytápění
Domy WOLF představují dokonalé spojení ekologičnosti, ekonomičnosti a účelového tvarového uspořádání. Díky svému technickému řešení a dokonalé tepelné izolaci (součinitel prostupu tepla U = 0,16 W/m2K) přinášejí značnou úsporu nákladů na vytápění. Všechny domy splňují kritéria nízkoenergetické stavby. V případě zájmu lze zrealizovat i pasivní dům.


Combino – dává prostor
Domy Combino umožňují mnoho variant uspořádání. Můžete si vybrat z různých provedení včetně možnosti výběru vnějšího ztvárnění domu, a to od klasické fasády s omítkou až po keramický nebo dřevěný obklad, to vše v různých kombinacích.


Condo – bydlení plné slunce
Domy Condo nadchnou všechny příznivce světlého a slunného bydlení, což je dáno přesahem střechy domu a velkoryse pojatým prosklením. Přesah střechy si necháte navrhnout tak, aby byl na Vámi preferované straně, na východě, jihu, či západě.


Cubus – spojení kreativity a komfortu
Typové domy Cubus nadchnou milovníky designu a moderního stylu bydlení. Modulové uspořádání otvírá prostor Vaší fantazii a kreativitě. Vybrat si samozřejmě můžete také typ střechy.


Editio – osvědčená klasika
Domy Editio, to je osvědčená klasika spoléhající na vyzkoušené tvary a půdorysy. Samotné provedení, zda dáte přednost spíše jednoduchosti, anebo zdobnému romantickému či rustikálnímu stylu, záleží jen na Vás.


Primo – sofistikovaný rostoucí dům
Sofistikované řešení domů Primo počítá se životními změnami. Dokáže se dokonale přizpůsobit každé velikosti rodiny. Flexibilní návrh umožňuje mnoho variant přístavby.


Bungalovy – život bez bariér
Bungalovy představují velice praktické řešení bezbariérového domu, což ocení především lidé v důchodovém věku, pro které je namáhavé chodit po schodech, stejně jako lidé zdravotně handicapovaní. Široká veranda, případně zastřešená terasa vytvoří dodatečnou obytnou místnost. Firma WOLF SYSTEM nabízí celou řadu typů těchto domů, např.: Modo, Planum, Vivus.


Individuální stavby pro náročné
Individuální stavby představují řešení pro všechny, kteří se nespokojí s typovým projektem, ale touží po architektonicky hodnotné stavbě a zároveň po domově, který bude splňovat jejich náročné požadavky. Přestože společnost WOLF SYSTEM nabízí mnoho rozdílných variant standardních typů domů, pokud si budete přát, vytvoří pro Vás zcela individuální dům, na přání lze použít také projekt vlastního architekta. Pro inspiraci můžete nahlédnout do galerie velmi zdařilých realizovaných staveb.

Nechte si vytvořit dům snů
Tak nezapomeňte, nezávisle na tom, do jaké skupiny zákazníků patříte, WOLF SYSTEM pro Vás vytvoří krásný dům Vašich snů. Více informací o montovaných domech najdete na www.wolfhaus.cz. A nám nezbývá, než Vám popřát spokojené bydlení!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze