Úvod

Moderní dětský nábytek pro kluky a pro holky

Vyrostlo z Vašeho miminka samostatné dítě? Pak jistě potřebuje zařídit nový dětský pokoj. Máme pro Vás skvělý tip, kde pořídíte moderní dětský nábytek s pěkným designem, který je známý svou prvotřídní kvalitou.



Postele s nápadem
Postel je nejdůležitější součástí každého dětského pokoje. Holandské postele Fresno nás zaujaly svým netradičním zpracováním. Velmi praktické jsou postele s nádstavcem, který nabízí velkorysé úložné prostory. Multifunkční postele Fresno oceníte zejména v případě řešení malých interiérů a sourozeneckých pokojů. Součástí sestavy jsou hned tři typy úložných prostor. Výsuvný stoleček lze opět zasunout do postele. Páni kluci ocení provedení javor-modrá, zatímco princezny dají přednost variantě javor-růžová. Díky tomu, že je dětský nábytek Fresno modulový, ve stejném designu pořídíte také další nábytkové díly, abyste mohli poskládat kompletní pokojíček.


 


Poskládejte dětem pokojíček

Moderní modulový nábytek Basic umožňuje poskládat dětský pokojíček dle vlastní fantazie, dětských potřeb i prostorových možností. Proto také patří mezi nejprodávanější. Praktické psací stoly můžete doplnit přehlednými regály a poličkami. Komody nebo skříňky nabízejí dostatek prostor pro oblečení, hračky a další potřeby Vašich dětí. Součástí sestav jsou samozřejmě také postele. Vybrat si můžete ze dvou provedení variabilního nábytku Basic: dub-pomeranč, anebo dub-zelená. Zařiďte svým dětem krásný, a zároveň praktický pokojíček v moderním designu. Více inspirace najdete na www.nabytek-nej.cz.


             

Dětská pokoj CHARLEY - nestandartní design s nestandartním úložným prostorem, řešení, které se opravdu vyplatí.

Dětský pokoj Charley je nábytkem  modulovým. Můžete si tedy sami z několika segmentů nábytku sestavit dětský pokoj tak, aby splňoval Vaše představy.Dětský pokoj Charley je vyroben holandskou společností, která jako první začala používat nové materiály, tzv. duté desky. Výhodou nábytku z tohoto materiálu je hned několik. Nábytek je lehký, má podstatně nižší hmotnost a na základě toho, umožňuje nové designy, které čerpají z této nízké hmotnosti. Snad největším atributem tohoto dětského pokoje je dětská postel, která díky spodní části a nadstavce nad postel nabízí až nestandartní množství úložného prostoru. Zakoupení samotné postele je jistě velmi praktické řešení.

 

Dětský pokoj Charley na fotografii je pouze naším návrhem, jak  můžete dětský pokoj sestavit. Vybrat si  však můžete sami, jak z různých tvarů, tak i odstínů.

Dětský pokoj Charley na fotografii se skládá :
- postel Charley 90, nadstavec nad lůžko, velká police, psací stůl Charley, šatní skříň

www.nabytek-nej.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze