Úvod

Vzorový dům KUBIS 631 u Hněvotína byl postaven už za 11 dní!

Nový dům KUBIS 631 zahýbal trhem s rodinnými domy. Příznivá cena, dostatek prostoru, chytré vytápění, moderní design, vysoký komfort ve standardním provedení. To je jen pár důvodů, proč se stal tak oblíbeným. Od srpna 2013 stojí KUBIS 631 v Hněvotíně u Olomouce. Firma RD Rýmařov ho postavila za pouhých 11 dní. Přijeďte se na něj podívat!


Možná se ptáte, čím je nový KUBIS 631 tak výjimečný. Proč způsobil takový rozruch? Společnost RD Rýmařov přišla s novinkou, která nemá na českém trhu s rodinnými domy obdoby. Dům na klíč, do kterého se vejde s přehledem celá rodina, a to všechno za necelé 2 miliony i se základovou deskou. Za pouhých 11 dní je připraven k nastěhování! Právě cena, doba výstavby a vysoký standard přilákaly zraky mladých rodin, které touží po vlastním bydlení.

planek domu prizemi

V RD Rýmařov mysleli na všechno
Když vybíráte rodinný dům, ve kterém strávíte zbytek svého života a založíte v něm rodinu, honí se vám v hlavě určitě spousta myšlenek. Vyberete-li si dům u RD Rýmařov, nebudete na přemýšlení sami. Dispozice domu 4 + kk s možností úpravy na 5 + kk vyhovují i čtyřčlenné rodině. KUBIS 631 totiž nabízí užitnou plochu přes 102 m2. Vrchní patro je díky sedlové střeše se sklonem 25O plnohodnotné a poskytuje dostatek prostoru. Strop kopíruje tvar střechy, je tedy mnohem vyšší, než u klasického podkroví.

planek domu patro

Chytré vytápění a větrání, které šetří
Současné ceny energií si žádají ekonomický provoz domu. Ten je u domu KUBIS 631 řešen inteligentním systémem vytápění a větrání SIEMENS Synco Living, který je součástí standardu. Tento systém umožňuje regulaci vytápění v každé místnosti zvlášť, tak ušetříte až 30 % energií za vytápění. Zároveň se obyvatelé domu nemusí bát jeho ovládání, je velmi snadné a intuitivní. V kombinaci s elektrickými přímotopnými panely tvoří silnou dvojici, která vám zajistí vysoký komfort.

stavba montorvaneho domu

Stěhujte se už za měsíc
Největší výhodou dřevostavby je její rychlost výstavby. Můžete se stěhovat už za pouhý měsíc! RD Rýmařov má přes 40 let zkušeností se stavbou dřevěných domů, vždy se snaží vyhovět požadavkům svého zákazníka a najít optimální řešení v případě jeho individuálních potřeb. Vy se tak můžete spolehnout, že opravdu dostanete to, co máte ve smlouvě – tedy rodinný dům na klíč připravený k nastěhování. Žádné neočekávané vícepráce, žádné investice navíc. RD Rýmařov spolupracuje jen s osvědčenými partnery, kteří nabízejí prvotřídní produkty, jako je například středisko KASARD vyrábějící vysoce kvalitní interiérové dveře a zárubně. I ty jsou součástí domu ve standardním provedení.

hruba stavba montovaneho domu

Díky vzorovému domu budete mít jasno
Prohlížení katalogů s rodinnými domy má svoje výhody. Nic ale nemůže konkurovat tomu, když dům vidíte naživo. Proto se přijeďte podívat do obce Hněvotín u Olomouce, kde RD Rýmařov v srpnu vystavěl první vzorový montovaný dům KUBIS 631, a to za pouhých 11 dní! Poznáte skutečné dispozice domu. Reálný zážitek vám navíc výrazně pomůže v rozhodování, zda si KUBIS 631 skutečně pořídit.

montovany dum KUBIS 631

RD Rýmařov - výrobce dřevostaveb
Společnost RD Rýmařov je největším českým výrobcem dřevostaveb. Na stavebním trhu působí již více než 40 let a postavila přes 22 tisíc staveb u nás i v zahraničí. S historií firmy je nedílně spojen průmyslový rozvoj moderního stavění na bázi prefabrikace dřeva. Realizace zahrnuje nejen rodinné či bytové domy, ale i developerské projekty. Dnes se RD Rýmařov opírá o vlastní mnohaleté zkušenosti. Prohlédněte si náš katalog domů.

Kontakt:
RD Rýmařov s. r. o.
8. května 1191/45
795 01  Rýmařov
Tel: +420 554 252 111
Fax: +420 554 252 333
info@rdrymarov.cz
www.rdrymarov.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze