Úvod

Mexický nábytek naplní Váš domov exotikou a optimismem

Přemýšlíte, v jakém stylu zařídit Váš interiér, abyste se v něm cítili co nejpříjemněji? Mexický nábytek naplní Váš domov exotikou a optimismem. V kuchyni či jídelně si v jeho společnosti nejlépe vychutnáte mexické speciality, v ložnici můžete snít svůj karibský sen a Vaše hosty pozve dál útulná předsíň v mexickém stylu.


Stolování v mexickém stylu
Pokud rádi chodíte do mexické restaurace, možná tomu tak není jen z toho důvodu, že Vám chutnají steaky, chilli, fajitas, tacos a nachos, ale také protože se v interiéru pojatém v mexickém stylu cítíte neobyčejně příjemně. Napadlo Vás ale, že byste si mohli kuchyni nebo alespoň jídelní kout v mexickém stylu zařídit také doma? Nádherný mexický nábytek má v nabídce firma Sobnabytek.cz. Řada Mexico Hacienda zahrnuje nejen bytelné stoly, ale také lavice, komody nebo truhly v krásném odstínu přírodního borového dřeva. Pokud si Váš interiér bude více rozumět s medovým odstínem, můžete ho vybavit nábytkem z neméně krásné řady Mexico El Paso.


Pracovna v dřevěném mexickém stylu


Postel z masivu

Proměňte svůj karibský sen ve skutečnost

Ale proč se omezovat jen na jídelní nábytek, když si můžete dopřát také krásnou postel a další nábytek do ložnice v mexickém stylu? Noční stolky, úložné komody, zrcadla a další kousky dokážou interiér neobyčejně zútulnit. Byla by věčná škoda neproměnit svůj karibský sen ve skutečnost, nemyslíte? Více exotiky pro Vaše bydlení Komu je mexický styl natolik blízký, že se nespojí s mexickou kuchyní, jídelnou a ložnicí, může si pořídit také nábytek do předsíně, domácí pracovny, anebo také do koupelny.



Masivní dřevěný bar Hacienda


Hacienda botník
Více exotiky pro Vaše bydlení najdete na www.sobnabytek.cz.

Foto: SobNabytek.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze